Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Εξειδικευμένες λύσεις για την παγκόσμια ναυτιλία από την DHL Express

Η DHL Express συμμετέχει στην έκθεση «Ποσειδώνια 2014», μια από τις πιο σημαντικές εκθέσεις διεθνούς εμβέλειας, με επίκεντρο την ελληνική και διεθνή αγορά ναυτιλίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 6 Ιουνίου στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Οι επισκέπτες μπορούν να γνωρίσουν λεπτομέρειες για την ευρεία γκάμα των εξειδικευμένων υπηρεσιών της DHL Express για τις ανάγκες της παγκόσμιας ναυτιλίας. Στις υπηρεσίες αυτές, που έχουν ως αποτέλεσμα την παροχή ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων στις ναυτιλιακές εταιρείες, περιλαμβάνονται η αποστολή ανταλλακτικών, χαρτών και crew mail και η υπηρεσία 3rd country billing, που αφορά στις αποστολές μεταξύ χωρών του εξωτερικού, με τιμολόγηση στην Ελλάδα, βάσει προκαθορισμένων τιμών.
«Συμμετέχουμε για μια ακόμα φορα στα Ποσειδώνια 2014, μια έκθεση που μας προσφέρει την ευκαιρία να συνομιλήσουμε άμεσα με τους πελάτες μας από τον κλάδο της ναυτιλίας» αναφέρει ο κ. Ελευθέριος Σαμαράς, Διευθύνων Σύμβουλος της DHL Express Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας.
«Γνωρίζοντας επι σειρά ετών τις εξειδικευμένες απαιτήσεις και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ναυτιλίας, εξελίσσουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας με στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας στον κλάδο, ενώ ευελπιστούμε ότι περισσότεροι κλάδοι επιχειρηματικής δραστηριότητας θα ακολουθήσουν το εξωστρεφές μοντέλο της ελληνικής ναυτιλίας».
Πέρα από τη διαρκή επιδίωξη της DHL Express για επιχειρηματική αριστεία και σταθερά υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, η εταιρεία εστιάζει στην ικανοποίηση των πελατών της αλλά και στην κοινωνική της ευθύνη.
Για το 2013, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών βραβεύτηκε στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών με το βραβείο καλύτερου τμήματος (κατηγορία μικρών ομάδων) . Το παγκόσμιο δίκτυο της DHL εξυπηρετεί σήμερα περισσότερες από 220 χώρες και γεωγραφικούς προορισμούς.
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών η εταιρεία αδειοδότηθηκε στην Ελλάδα ως τελωνειακός αντιπρόσωπος και πιστοποίηθηκε ως εγκεκριμένος οικονομικός φορέας (AEOF).
Τα παραπάνω συμβάλλουν στους στόχους της εταιρείας για παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας προς τους πελάτες της. Τα κυριότερα από τα πλεονεκτήματα που απολαμβάνουν οι πελάτες από τις εξελίξεις αυτές, είναι η απλοποίηση στις διαδικασίες εκτελωνισμού, η μεγαλύτερη ταχύτητα, καθώς και η διασφάλιση της αυθημερόν αποστολής εμπορικών εξαγωγών και εφοδίων πλοίου.
Οι επισκέπτες της έκθεσης μπορούν να επισκεφθούν την DHL Express στο περίπτερο 2.503 (Hall 2). Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση «Ποσειδώνια 2014» υπάρχουν στον δικτυακό τόπο: http://www.posidonia-events.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας