Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Stop της Σιγκαπούρης στις αλλαγές πληρωμάτων από την Ινδία

 

Το Υπουργείο Υγείας της Σιγκαπούρης ανακοίνωσε ότι από τις 23 Απριλίου όσοι έχουν βρεθεί στην Ινδία έως και 14 ημέρες πριν δεν θα μπορούν να μεταβούν στη νησιωτική χώρα ή να διέλθουν από αυτήν.

Ως εκ τούτου δεν μπορούν να πραγματοποιούνται αλλαγές πληρωμάτων στο λιμάνι της Σιγκαπούρης για ναυτικούς οι οποίοι, έως και 14 ημέρες πριν μεταβούν στη Σιγκαπούρη, είχαν βρεθεί στην Ινδία. Τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τις αρχές της Σιγκαπούρης αφορούν πληρώματα που πρόκειται να ταξιδέψουν αεροπορικώς στη Σιγκαπούρη και να μπαρκάρουν σε πλοία και πληρώματα που πρόκειται να ξεμπαρκάρουν από πλοία τα οποία προηγουμένως είχαν προσεγγίσει λιμάνια της Ινδίας.

O κορονοϊός σαρώνει την Ινδία και την Παρασκευή 23 Απριλίου, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, σημειώθηκε ο υψηλότερος αριθμός επιβεβαιωμένων κρουσμάτων που έχουν καταγραφεί ποτέ σε οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο μέσα σε μία μέρα, ξεπερνώντας το επίπεδο των 330.000. Την ίδια ώρα, το σύστημα υγείας της ασιατικής χώρας καταρρέει, έχοντας να αντιμετωπίσει την εκτόξευση των κρουσμάτων αλλά και σοβαρές ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και σε ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό.

 

Πηγή: https://www.naftikachronika.gr/2021/04/27/stop-tis-sigkapouris-stis-allages-pliromaton-apo-tin-india/

Συνολικές προβολές σελίδας