Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Απ. Κενανίδης, ΟΦΑΕ: Τα αλλοδαπά φορτηγά έχουν υποκλέψει το 70% του έργου

Συγκρατημένα αισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΟΦΑΕ Απόστολος Κενανίδης , κατά τη διάρκειας εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, παρά το γεγονός ότι η κρίση παραμένει και πολλά από τα προβλήματα που μαστίζουν τον κλάδο παραμένουν άλυτα, εντούτοις αισιοδοξεί ότι μπορεί η κατάσταση στον κλάδο και γενικότερα στην οικονομία, να βελτιωθεί. Ο πρόεδρος της ΟΦΑΕ έκανε ένας σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και προσδιόρισε τους στόχους για το 2014.
Στην κορυφή αυτών είναι η προσπάθεια που καταλάβει η Ομοσπονδία, προκειμένου να μειωθούν ή αν είναι δυνατόν να εξαλειφθούν τα φαινόμενα αθέμιτου ανταγωνισμού, με την πάταξη της παράνομης μεταφοράς, που έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, με αποτέλεσμα την δραματική συρρίκνωση του μεταφορικού έργου για τους Έλληνες αυτοκινητιστές.
«Το 50% του στόλου, όλων των φορτηγών, είναι ανενεργό. Τα αλλοδαπά έχουν υποκλέψει το 70% του έργου μας», ανέφερε ο κ. Κενανίδης, σημειώνοντας παράλληλα ότι οι οδικοί μεταφορείς έχουν συμπιέσει, στο μέγιστο βαθμό, τα τιμολόγιά τους, κάτι το οποίο πρέπει να αλλάξει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας