Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

ΠΑΘΕ: Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Φθιώτιδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, στην περιοχή του Λόγγου Φθιώτιδας, στο 165,2ο χιλιόμετρο, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης οδικής γέφυρας, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας λειτουργίας Νέας Οδού.

Ειδικότερα, από τις 07:00 της Δευτέρας 28 Ιουλίου έως τις 19:00 της Τρίτης 29 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Εκτάκτου Ανάγκης (Λ.Ε.Α), στο ρεύμα του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Λαμία. 

Τέλος, από τις 07:00 της Τρίτης 29 Ιουλίου, έως τις 19:00 της Τετάρτης 30 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Εκτάκτου Ανάγκης (Λ.Ε.Α), στο ρεύμα του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων.

Όπως σημειώνει η ανακοίνωση η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.   

ypodomes.com

Η Metron Logistics εγκαινίασε το πρόγραμμα προσφοράς «Metron Άριστον»

Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «METRON ΑΡΙΣΤΟΝ» , η Metron Logistics πραγματοποίησε τον πρώτο της διαδικτυακό διαγωνισμό, με τίτλο «WE SHOP FOR YOU» και έπαθλο είδη πρώτης ανάγκης για την οικογένεια και το σπίτι.

Οι πέντε νικητές που αναδείχθηκαν, μετά από κλήρωση, κέρδισαν τα ακόλουθα προϊόντα ετικέτας, καθώς και επώνυμα προϊόντα από την ελληνική αλυσίδα SUPER MARKET, PROTON: Κρασί λευκό και κόκκινο, ελαιόλαδο, αναψυκτικά, καφέ ελληνικό, μαρμελάδα, αλάτι, απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων, μαλακτικό, υγρό πιάτων και βρεφικές πάνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι πέντε νικητές κέρδισαν δώρα ίσης αξίας, η οποία ήταν περίπου 100 ευρώ.

Το πρόγραμμα «METRON ΑΡΙΣΤΟΝ» της Metron Logistics

Η Metron Logistics, με ευαισθησία, ανθρωπιά και συνέργειες, στηρίζει με το πρόγραμμα «METRON ΑΡΙΣΤΟΝ» τους Έλληνες που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους την οικονομική κρίση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας.

Ευγενικός Χορηγός των προϊόντων ήταν η Ελληνική αλυσίδα SUPER MARKET PROTON και χορηγός προβολής το KERDISETO.GR.

Πηγή: http://www.metaforespress.gr/logistics/item/8439-i-metron-logistics-egkainiase-to-programma-prosforas-kai-stiriksis-metron-ariston.html

Συνολικές προβολές σελίδας