Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Αναστολή απεργίας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων


Εγνατία οδός: Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα Α/Κ Πολυμύλου - Α/Κ Βέροιας

Την Τέταρτη, 9 Απριλίου θα παραμείνει κλειστό το τμήμα «Α/Κ Πολυμύλου - Α/Κ Βέροιας» της Εγνατίας οδού, όπως ανακοινώθηκε.

Ειδικότερα, εξαιτίας της διενέργειας ελέγχων και δοκιμών για θέματα ασφάλειας σηράγγων και κατόπιν της υπ’ αρ. 2502/2/350-α΄/04.04.2014 απόφασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία στο εν λόγω τμήμα, από τις 20:45 έως 24:00.
Όπως ανακοίνωσε η Εγνατία οδός, η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τις παραπάνω ώρες θα διεξάγεται από την Π.Ε.Ο. Βέροιας – Κοζάνης (μέσω Καστανιάς).
 

Mercedes-Benz: Αύξηση των πωλήσεων στα ελαφρά επαγγελματικά το 2013

Σημαντική αύξηση στις πωλήσεις των ελαφρών επαγγελματικών της οχημάτων, σημείωσε η Mercedes-Benz το 2013. Συνολικά η αύξηση άγγιξε σε ποσοστό το 7% σε σύγκριση με τις πωλήσεις του 2012.


Για ακόμα μια φορά η Mercedes-Benz κατόρθωσε να λάβει μεγάλο μερίδιο στην πίτα των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων. Το νέο δυναμικό Sprinter, το νέο Citan, το ολοκαίνουριο μοντέλο V-Class και το Viano οδήγησαν την εταιρεία στην επιτυχία και φυσικά στην αύξηση των εσόδων της.
Όπως δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος Mercedes-Benz Vans, Volker Mornhinweg, «η Mercedes-Benz κατάφερε να αυξήσει σημαντικά τις πωλήσεις και τα κέρδη της στην συγκεκριμένη κατηγορία επαγγελματικών οχημάτων, παρά το γεγονός  της κακής πορείας της αγοράς της κεντρικής Ευρώπης».
Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία κατάφερε να εδραιωθεί ακόμα περισσότερο στις αγορές της Κίνας, της Λατινικής Αμερικής και της ανατολικής Ευρώπης, γεγονός που ώθησε θετικά την πορεία των πωλήσεων της.
Αξίζει να σημειωθεί χαρακτηριστικά, ότι οι πωλήσεις του νέου Sprinter στην Λατινική Αμερική αυξήθηκαν κατά 40% (2013) σε σχέση με το προηγούμενο έτος (2012). Στην Κίνα οι πωλήσεις σημείωσαν ακόμα περισσότερη αύξηση (44%), δικαιώνοντας την επιλογή της εταιρείας να επενδύσει στην κατασκευή του πρώτου Κέντρου Έρεθνας και Εξέλιξης της Mercedes-Benz μαζί με τη Fujian Benz Automotive Corporation στο Fuzhou.

Πηγή: http://youtruck.gr/index.php/market-news/item/1259-mercedes-benz-auksisi-ton-poliseon-elafra-epaggelmatika-2013

Νέα Οδός: Ασκήσεις ετοιμότητας

Με στόχο τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και γνώμονα το μέγιστο δυνατό επίπεδο οδικής ασφάλειας, η Νέα Οδός στις 10 Απριλίου 2014 θα πραγματοποιήσει Άσκηση Ετοιμότητας πλήρους κλίμακας, στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ και πιο συγκεκριμένα εντός της σήραγγας Κνημίδος (παράκαμψη Αγίου Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας).
Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή στελεχών της εταιρίας μας, της τροχαίας αυτοκινητοδρόμων, του ΕΚΑΒ και της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της άσκησης και πιο συγκεκριμένα από τις 08:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιηθεί πλήρης αποκλεισμός του κλάδου κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, διάστημα κατά το οποίο η κυκλοφορία θα εκτρέπεται στο παλιό οδικό δίκτυο (περιφερειακός Αγίου Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων).
Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων.
www.zougla.gr

Το πρώτο σύγχρονο Βιβλίο για τα Επαγγελματικά Οχήματα του Δρ. Σταύρου Παπαδόπουλου.

Το πρώτο σύγχρονο Βιβλίο για τα Επαγγελματικά Οχήματα του Δρ. Σταύρου Παπαδόπουλου, κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Αγριμανάκη ΑΕ
Ασχολείσαι με τα Επαγγελματικά Αυτοκίνητα; Θέλεις να έχεις έναν πολύτιμο βοηθό για τη σύγχρονη τεχνολογία τους, τις υπερκατασκευές και τα αμαξώματα, τις διατάξεις ασφαλείας, την ελάττωση κόστους; Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Αγριμανάκη ΑΕ. Περιλαμβάνει:Χαρακτηριστικά Επαγγελματικών Οχημάτων, Συστήματα, Πλαίσια Φορτηγών και Λεωφορείων, Υπερκατασκευές, Αμαξώματα, Βασικές Οδηγίες Εργασιών, Δυναμική Συμπεριφορά, Ασφάλεια, Κόστος, Αξία.
Σε ειδική τιμή προσφοράς για τους αναγνώστες του ΤΡΟΧΟΙ & TIR 30 ευρώ.
Για παραγγελίες στο 210 3620841 και στο http://troxoikaitir.gr/eshop

Δεμένα τα καράβια στις 09/04/2014

Δεμένα θα παραμείνουν τα καράβια στις 09/04/2014 λόγω συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο.) στην πανελλαδική απεργία της Γ.Σ.Ε.Ε.
Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης ΕΔΩ


Ηellenic Seaways App: Διαθέσιμο για iOS και Android συσκευές

Με το Hellenic Seaways App, οι χρήστες smartphone συσκευών μπορούν, ανά πάσα στιγμή, να κάνουν την κράτησή τους ή να διαχειριστούν την κράτησή τους, εύκολα και γρήγορα.
Πιο αναλυτικά το Hellenic Seaways App δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να:
  • -Ενημερωθεί για τα δρομολόγια των πλοίων
  • -Κάνει online booking
  • -Δει το ιστορικό κρατήσεων
  • -Ενημερωθεί για τις νέες και τρέχουσες προσφορές
  • -Ελέγξει τα μίλια του, σε περίπτωση που είναι κάτοχος κάρτας Bonus Miles
  • -Δει τα πλοία της εταιρείας και να διαβάσει τα χαρακτηριστικά τους
  • -Βρει τους κεντρικούς πράκτορες της Hellenic Seaways.


Συνολικές προβολές σελίδας