Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Θεσσαλία: Στην κυκλοφορία οι παράδρομοι του οδικού τμήματος Καραβοπόρος-Λυγαριά

Στην κυκλοφορία δόθηκαν οι παράδρομοι του νέου οδικού άξονα Τρικάλων – Πύλης, από τη Γέφυρα του Καραβόπορου έως τη Λυγαριά, ο οποίος αναμένεται να παραδοθεί πλήρως προς χρήση στις αρχές του ερχόμενου καλοκαιριού.

Το συγκεκριμένο έργο που αφορά τμήμα του οδικού άξονα διπλής κυκλοφορίας υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών μήκους 13 χιλιομέτρων μαζί με τους παραδρόμους, αγγίζει σε προϋπολογισμό τα 21 εκ. ευρώ, δίνοντας νέα δυναμική στον τουρισμό, την τοπική οικονομία αλλά και ασφάλεια στις μεταφορές, με παράλληλη ευεργετική δράση στο περιβάλλον.

Τις εν εξελίξει εργασίες επιθεώρησε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη και το δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαγεωργίου.

Ο κ. Αγοραστός σε δηλώσεις του στάθηκε για μία ακόμη φορά στη βαρύτητα του έργου για την τοπική οικονομία αλλά και την ασφάλεια των μεταφορών. «Σήμερα, παραδίδονται στην κυκλοφορία οι παράδρομοι ενός νέου οδικού άξονα που με την ολοκλήρωσή του θα δώσει νέα πνοή στην περιοχή.

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία ενός έργου το οποίο πέραν από την ασφάλεια των μετακινήσεων των ανθρώπινων κοινοτήτων και της διακίνησης των εμπορευμάτων, δίδει προστιθέμενη αξία στο τουριστικό προϊόν της ευρύτερης περιοχής.

Παράλληλα, αλλάζει και την περιβαλλοντική εικόνα με τις παρεμβάσεις που έγιναν δίπλα στο ποτάμι και σε όσα ακόμη σημεία χρειάστηκε. Ευελπιστούμε να συνεχιστούν απρόσκοπτα οι εργασίες ώστε μέσα στον ερχόμενο Ιούνιο, ο νέος δρόμος να δοθεί προς χρήση» δήλωσε ο κ. Αγοραστός.

Πηγή: http://ypodomes.com/index.php/autokinitodromoi/loipa-odika-erga/item/29682-%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%84%CE%BC%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CF%80%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%BB%CF%85%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%AC

Συνολικές προβολές σελίδας