Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Ημερίδα της ΟΦΑΕ με θέμα «Ελληνικές Εμπορευματικές Μεταφορές: Υφιστάμενη κατάσταση, προκλήσεις & μελλοντικές τάσεις» στις 7 Μαΐου

Οι νέες τάσεις και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα οι ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις οδικές εμπορευματικές μεταφορές είναι πολλαπλές και αλλάζουν με ταχύτατους ρυθμούς.
Στην ημερίδα που διοργανώνει η ΟΦΑΕ με την επιστημονική συνεργασία της OPTILOG Advisory Services, την Τρίτη 7 Μαΐου 2019 στο ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, Αθήνα), με θέμα «Ελληνικές Εμπορευματικές Μεταφορές: Υφιστάμενη κατάσταση, προκλήσεις & μελλοντικές τάσεις», θα αναφερθούν σε όλα τα καίρια θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες των μεταφορών.
Καταξιωμένοι επαγγελματίες του κλάδου θα παρουσιάσουν τις νέες τάσεις που επικρατούν στην διεθνή αγορά, ενώ θα απαντήσουν σε βασικά ερωτήματα που αφορούν την καλύτερη οργάνωση και λειτουργίας μιας επιχείρησης που δραστηριοποιείται στην Εφοδιαστική Αλυσίδα γενικότερα.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των εθνικών και των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων, ενώ παράλληλα θα υπάρξει συμμετοχή της Διεθνούς Ένωσης Οδικών Μεταφορών (IRU).
Είσοδος ελεύθερη για το κοινό, χορηγός επικοινωνίας είναι και το metaforespress.gr.
Για το πρόγραμμα, πατήστε εδώ.

Πηγή: https://www.metaforespress.gr/logistics/%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%b4%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bf%cf%86%ce%b1%ce%b5-%ce%bc%ce%b5-%ce%b8%ce%ad%ce%bc%ce%b1-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%b5%ce%bc/

Συνολικές προβολές σελίδας