Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Κατεβάστε το εγχειρίδιο του δικού σας Volvo

Είναι πλέον διαθέσιμο σε μορφή PDF, το εγχειρίδιο όλων των μοντέλων της Volvo. Μπορείτε να το κατεβάσετε χωρίς κανένα κόστος, ακολουθώντας μια ιδιαίτερα απλή διαδικασία αφού πρώτα μπείτε στον ιστότοπο της Volvo.
Εκεί θα σας ζητηθούν κάποιες πληροφορίες όπως το μοντέλο και ο αριθμός πλαισίου του δικού σας φορτηγού. Για να κατεβάσετε το δικό σας εγχειρίδιο πατήστε εδώ

«Ανάσα» για τα φορτηγά ΔΧ. Καταργήθηκαν ΑΟΜ και εκτιμητικές επιτροπές

Από το υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων ανακοινώθηκε ότι, μετά την ψήφιση του νόμου της Αρχής Συντονισμού Πτήσεων και άλλες διατάξεις, υπογράφηκαν από τον Υφυπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο,  όλες οι αποφάσεις που απαιτούνται για την εφαρμογή των διατάξεων που αφορούν στα Φορτηγά Δημόσιας Χρήσης.
Συγκεκριμένα:
1. Καταργήθηκε για λόγους απλούστευσης διαδικασιών για την πρόσβαση νέων μεταφορέων στο επάγγελμα η Άδεια Οδικών Μεταφορών και η οικονομική επιβάρυνση των 1000 ευρώ που απαιτούντο για την χορήγηση.
2. Καταργήθηκαν οι εκτιμητικές επιτροπές που απαιτούντο για την σύσταση μεταφορικών εταιρειών.
3. Καθορίστηκε η έννοια του παλαιού και νέου μεταφορέα.
4. Δόθηκαν κίνητρα με την  κατάργηση εγγυητικών επιστολών στους παλαιούς μεταφορείς για την οργάνωσή τους σε εταιρείες.
5. Ρυθμίστηκε το θέμα της μεταβίβασης των φορτηγών ΔΧ αυτοκινήτων σε συγγενείς μέχρι β΄βαθμού.
Οι ρυθμίσεις αυτές είναι αναγκαίες προκειμένου το επάγγελμα του μεταφορέα, το οποίο έχει υποστεί μεγάλη κρίση λόγω της μείωσης των εξαγωγών και της διακίνησης των εμπορευμάτων, πρέπει να βοηθηθεί, ώστε να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητά του, σε σχέση με τους ξένους μεταφορείς με αποτέλεσμα και οι Ελληνες μεταφορείς να μην χάνουν μεταφορικό έργο και η ελληνική οικονομία να μην χάνει έσοδα, δήλωσε ο Υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Συνολικές προβολές σελίδας