Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Η Transcombi Express S.A. ανέλαβε τη διανομή των προϊόντων της Lolossidis

H εταιρεία Lolossidis A.E επέλεξε την Transcombi Express S.A. για να μεταφέρει τα μεγαλύτερα διεθνή brands υποδημάτων, στο δίκτυο ιδιόκτητων και συνεργαζόμενων καταστημάτων.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Transcombi Express, «η εταιρία LOLOSSIDIS A.E., που απ’ το 1925 εφοδιάζει την αγορά με υποδήματα, αντρικά, γυναικεία και παιδικά, από τις μεγαλύτερες εκθέσεις Μόδας, ανέθεσε πλέον στην Transcombi Express S.A. την πανελλαδική διανομή των προϊόντων της.
Η Transcombi Express S.A. που διατηρεί μία δυναμική παρουσία στο χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας απ’ το 1986, κερδίζει διαρκώς την εμπιστοσύνη μεγάλων εταιριών και τους εξασφαλίζει logistics υψηλής ποιότητας.
Τώρα πια οι μεγαλύτερες μάρκες υποδημάτων, κοντά σας πάντα εγκαίρως, χάρη στο άρτια δομημένο πανελλαδικό δίκτυο διανομής της Transcombi Express S.A.».

Διπλασιάστηκαν τα κέρδη της Moller-Maersk στο α΄τρίμηνο, στα 1,2 δις. δολ.

Διπλασιάστηκαν σχεδόν τα καθαρά κέρδη του δανικού ομίλου Moller-Maersk το α΄τρίμηνο του έτους. Τα καθαρά κέρδη ανήλθαν στα 1,2 δις. δολάρια, έναντι 0,79 δις. το αντίστοιχο διάστημα πέρσι.
Οριακή αύξηση γνώρισε και ο κύκλος εργασιών, ο οποίος έφτασε τα 11,7 δις., έναντι 11,6 δις. Τα κέρδη αποδίδονται, σε κάποιο βαθμό, στη μείωση του κόστους καυσίμων.  
Υπενθυμίζεται ότι η θυγατρική της, Maersk Line έχει εκδηλώσει αρχικό ενδιαφέρον για το 67% του ΟΛΠ. 


Συνολικές προβολές σελίδας