Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Κυκλοφοριακές απαγορεύσεις και ρυθμίσεις σε Ιταλία και Αυστρία

 

Περιορισμοί στην κυκλοφορία των φορτηγών άνω των 7,5 τόνων θα τεθούν σε ισχύ στην περιοχή του Τιρόλο αύριο, Τετάρτη 2 Ιουνίου, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.

Οι περιορισμοί αφορούν τα οχήματα που κινούνται προς Ιταλία μέσω του αυτοκινητόδρομου Α13 από το Innsbruck (νότιος κόμβος) προς τα σύνορα με την Ιταλία.

Επίσης, κυκλοφοριακές απαγορεύσεις θα τεθούν σε ισχύ στο πέρασμα του Brenner και εντός της Ιταλίας αύριο Τετάρτη από τις 7 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ. Οι απαγορεύσεις έχουν να κάνουν με την Γιορτή της Δημοκρατίας της Ιταλίας (Festa della Repubblica).

Την επόμενη μέρα, Πέμπτη 3 Ιουνίου, θα ισχύουν απαγορεύσεις στην κυκλοφορία των φορτηγών στην Αυστρία λόγω αργίας (εορτή του Αγίου Σώματος του Χριστού – Christian Corpus Christi).

Είναι απαραίτητο οι μεταφορικές και οι αυτοκινητιστές διεθνών μεταφορών να ελέγξουν σωστά τα δρομολόγιά τους, ώστε να αποφύγουν υποχρεωτικές ακινησίες.

 

Πηγή: https://troxoikaitir.gr/article/kykloforiakes-apagoreyseis-kai-rythmiseis-se-italia-kai-aystria

Διαδικτυακή ημερίδα για τα agrologistics στις 7 Ιουνίου

 

Ο Οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» διοργανώνει, στις 7 Ιουνίου, διαδικτυακή ημερίδα σχετικά με την εφοδιαστική αλυσίδα του αγροδιατροφικού τομέα (Αgrologistics).

Η εν λόγω διαδικτυακή ημερίδα πραγματοποιείται με αφορμή την παρουσίαση των συμπερασμάτων σχετικής μελέτης για τον κλάδο Agrologistics στην Ελλάδα, που εκπόνησε πρόσφατα ο εν λόγω Οργανισμός, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), το Κέντρο Ερευνών Πανεπιστημίου Πειραιώς (ΚΕΠΠ), το Ινστιτούτο Λιμενικής Κατάρτισης ‘Εξάντας’ και το Center for Advanced Infrastructure and Transportation του Πανεπιστημίου Rutgers του New Jersey, ΗΠΑ.

Για πληροφορίες: Νέα Γεωργία – Νέα Γενιά, Ι. Κρανιδιώτη 2, Lamda Center (L1), 570 01, Θέρμη, Θεσσαλονίκη, T. 2310-471292.

 

Πηγή: https://www.metaforespress.gr/oikonomia/%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%84%cf%85%ce%b1%ce%ba%ce%ae-%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%b4%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1-agrologistics-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-7-%ce%b9%ce%bf/

Συνολικές προβολές σελίδας