Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Εθνική Οδός Αντίρριο-Ιωάννινα: Σε λειτουργία κάμερες ραντάρ μέχρι την Αμφιλοχία

Σε λειτουργία στο Εθνικό δίκτυο Αντιρρίου-Ιωαννίνων κάμερες – ραντάρ από το Αντίρριο μέχρι την Αμφιλοχία οι οποίες θα λειτουργούν καθ’ όλο το 24ωρο ελέγχοντας το όριο ταχύτητας των οχημάτων.

Συνιστάται στους οδηγούς να εφαρμόζουν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων.

Οι παραβάτες θα τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Ο.Κ. Τα σημεία στα οποία τοποθετηθήκαν τα ραντάρ είναι τα εξής:

Από Αντίρριο προς Αμφιλοχία
Στο Ευηνοχώρι στο 23 χιλιόμετρο, λίγο πριν από τη γέφυρα του Ευήνου
Στον κόμβο του Αγίου Συμεών στο 31,1 χιλιόμετρο
Στην περιοχή Φραγκουλέϊκα στο 52,6 χιλιόμετρο


Από Αντίρριο προς Αμφιλοχία
Στο 35,8 χιλιόμετρο
Στο 32 χιλιόμετρο
Στο 22,5 χιλιόμετρο.


ypodomes.com

Κλείνει έως 14/7 ο ανισόπεδος κόμβος στο Κλειδί Ημαθίας, δείτε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου θα ισχύσει από τα ξημερώματα της ερχόμενης Δευτέρας έως το βράδυ της 14ης Ιουλίου λόγω έργων.
 
 
 
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομική διεύθυνση Ημαθίας θα πραγματοποιηθούν έκτακτες εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του οδοστρώματος ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παρακαμπτήριες οδούς.
 
Ειδικότερα, τα οχήματα που κινούνται στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση Βέροια - Θεσσαλονίκη, θα διοχετεύονται στην παλιά εθνική οδό (Π.Ε.Ο.) Αλεξάνδρειας - Θεσσαλονίκης, από τον κόμβο Νησελίου ενώ τα οχήματα που κινούνται στον οδικό άξονα Πατρών, Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Ευζώνων με κατεύθυνση Αθήνα - Βέροια, θα διοχετεύονται στην παλαιά εθνική οδό (Π.Ε.Ο.) Κατερίνης - Αλεξάνδρειας, από τον κόμβο Μεθώνης.
 

Συνολικές προβολές σελίδας