Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Διετής Παράταση για τις άδειες ΕΔΥΜ στα EURO III

Ακόμα μια σημαντική επιτυχία για τους Έλληνες αυτοκινητιστές στην ετήσια συνεδρίαση του Διεθνούς Οργανισμού Μεταφορών (International Transport Forum-ITF) που είναι αρμόδιο για την κατανομή των αδειών ΕΔΥΜ.
Συγκεκριμένα η αντιπροσωπεία του Υπουργείου Μεταφορών πέτυχε την διετή παράταση (2016-2017) για την παραμονή των οχημάτων τύπου EURO III στο σύστημα ΕΔΥΜ, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των ελληνικών οχημάτων ανήκουν στην κατηγορία αυτή.

Η ΟΦΑΕ σε στενή συνεργασία με το Υπουργείο μας αλλά και με την Διεθνή Ένωση Οδικών Μεταφορών (IRU), που τελικά στήριξε την θέση της ελληνικής αντιπροσωπείας στην συνεδρίαση αυτή, είχε τονίσει την ανάγκη να δοθεί τουλάχιστον αυτή παράταση, καθώς επίσης έχει καταθέσει σειρά επιπλέον προτάσεων και αιτημάτων, έτσι ώστε το σύστημα πολυμερών αδειών ΕΔΥΜ, να διασφαλίζει τον δίκαιο και υγιή ανταγωνισμό και για τους Έλληνες αυτοκινητιστές μέσα στην διεθνή αγορά.
Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τις εντατικές προσπάθειές μας προς αυτόν τον στόχο και ευελπιστούμε σε νέες θετικές εξελίξεις για την χώρα μας.


Πηγή: http://www.ofae.gr/Item.aspx?iid=1286&lang=el&Page=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας