Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Εσπερίδα «Οδικές Εμπορευματικές Μεταφορές και Ανάπτυξη» στις 29/6

Τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015, το Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (Ι.ΜΕΤ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), διοργανώνει Εσπερίδα στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «ACTIS - Προηγμένες Υπηρεσίες Μεταφοράς Εμπορευμάτων», με τίτλο «Οδικές Εμπορευματικές Μεταφορές και Ανάπτυξη – Ο Ρόλος των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών».
Στόχος της Εσπερίδας είναι να διερευνηθούν και συζητηθούν:
-ο ρόλος και η συμβολή της οδικής εμπορευματικής μεταφοράς στην ανάπτυξη, οι προοπτικές, καθώς και τα προβλήματα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζονται,
-οι διαρθρωτικές εξελίξεις στην αγορά εφοδιαστικής και οδικών εμπορευματικών μεταφορών,
-ο ρόλος των ηλεκτρονικών υπηρεσιών διαχείρισης στόλου και φορτίου στις οδικές εμπορευματικές μεταφορές.
Στο πλαίσιο της Εσπερίδας θα γίνει παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου ACTIS. Σκοπός του έργου είναι να εισάγει στην ελληνική αγορά μια πρωτοποριακή και τεχνολογικά προηγμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα πρακτόρευσης μεταφορικών υπηρεσιών με μοντέρνες λειτουργικές δυνατότητες και υπηρεσίες, και πλήθος άλλων υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας.
Κύκλοι συζητήσεων:
-Η Οδική Εμπορευματική Μεταφορά στην Ελλάδα: Συμβολή στην Ανάπτυξη Προβλήματα, Προκλήσεις και Προοπτικές,
-Διαρθρωτικές Εξελίξεις στην Αγορά Εφοδιαστικής και Οδικών Εμπορευματικών Μεταφορών,
-Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Διαχείρισης Στόλου και Φορτίου στις Οδικές Εμπορευματικές Μεταφορές: Γενικό Πλαίσιο και η πλατφόρμα ACTIS.
Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν κατόπιν προεγγραφής. Πληροφορίες - Συμμετοχές: Βασίλης Καφίρης vkafiris@boussias.com, 2106617777 (εσωτ.132).

Αναλυτικά το πρόγραμμα στο επισυναπτόμενο αρχείο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας