Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Λογαριασμός αλληλεγγύης για τους πληγέντες αυτοκινητιστές του Norman Atlantic

Η Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδας (ΟΦΑΕ), στο πλαίσιο των ενεργειών που έχει αναλάβει για την παροχή βοήθειας και υποστήριξης των πληγέντων αυτοκινητιστών που επέβαιναν στο Norman Atlantic, και αφού έλαβε την σχετική διαβεβαίωση της Πολιτείας για την κατάργηση της άδικης και υπερβολικής φορολογίας (40%) των οικονομικών βοηθημάτων, ανακοινώνει τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού αλληλεγγύης.
Mε αυτό τον τρόπο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνδράμουν, με όποιο χρηματικό ποσό επιθυμούν, στην προσπάθεια της ΟΦΑΕ για την οικονομική ενίσχυση των Ελλήνων αυτοκινητιστών που επέβαιναν στο πλοίο Norman Atlantic στις 28 Δεκεμβρίου 2014, όταν ξέσπασε σε αυτό πυρκαγιά, με αποτέλεσμα δεκάδες συνάδελφοι να χάσουν τις περιουσίες τους, την δουλειά τους κι ακόμα περισσότερο κάποιοι από αυτούς να χάσουν άδικα την ίδια τους την ζωή.
Ο αρθ. Του Τραπεζικού Λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς είναι: GR28 0171 6290 0066 2913 6476 251
«Όλοι μαζί, συνεισφέροντας από λίγο, θα μπορέσουμε να ανακουφίσουμε τους συναδέλφους μας που βιώνουν μια δύσκολη περίοδο τους τελευταίους μήνες.
Ας στηρίξουμε κι ας βοηθήσουμε με ότι μπορούμε και όπως μπορούμε, ας διαθέσουμε κάτι μικρό από το υστέρημά μας για να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας που μας χρειάζονται.
Προσφέροντας σε αυτούς που έχουν ανάγκη, ενισχύουμε κάποιες από τις πιο σημαντικές ανθρώπινες αξίες, όπως η αλληλεγγύη και ο εθελοντισμός.
Ο Τραπεζικός Λογαριασμός Αλληλεγγύης της ΟΦΑΕ λειτουργεί ως ειδικός λογαριασμός υπέρ όσων συναδέλφων υπέστησαν οποιαδήποτε απώλεια από το τραγικό αυτό δυστύχημα, χωρίς καμία εμπλοκή και ανάμιξη με την οικονομική διαχείριση της ΟΦΑΕ και διαθέτει οικονομική αυτοτέλεια, καθώς δεν επιβαρύνει τον προϋπολογισμό της ΟΦΑΕ», αναφέρει η ομοσπονδία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας