Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Στις 3/10 το 2ο Διεθνές Logistics Forum «Logistics | a Catalyst to Investments»

Στις 3 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί, στην Αθήνα, το 2ο Διεθνές Logistics Forum, με θέμα “Logistics |a Catalyst to Investments”, το οποίο διοργανώνει το ΙLME, σε συνεργασία με το Geo Routes Cultural Institute.
Στο διαρκώς και ταχέως μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης «Industry 4.0», τα logistics αποτελούν σημαντικό πυλώνα, διασφαλίζοντας την καινοτομία, την ανάπτυξη των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επενδύσεων.
Καταξιωμένοι ομιλητές τόσο από το εξωτερικό όσο και από την Ελλάδα, προερχόμενοι από διαφορετικούς επιχειρηματικούς κλάδους, θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες τις τάσεις, τις βέλτιστες πρακτικές, τις καινοτομίες και τα νέα επιχειρηματικά μοντέλα στα οποία η εφοδιαστική αλυσίδα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο, δημιουργώντας αξία για επενδύσεις.
Το forum θα λάβει χώρα στο Cotsen Hall (Γεννάδειος Βιβλιοθήκη) της Αμερικάνικης Σχολής Κλασσικών Σπουδών, την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016, μεταξύ 17:00 και 20:30. 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει η απονομή των βραβείων “Μέγας Αλέξανδρος”, καθώς και των πρώτων Πιστοποιητικών ELA.
Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του European Logistics Association (ELA) και της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Αθήνα.

Πηγή: http://www.metaforespress.gr/logistics/item/15517-stis-3-10-to-2o-diethnes-logistics-forum-logistics-a-catalyst-to-investments.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας