Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Δύο Επαγγελματικές Εκθέσεις με επίκεντρο το λιανεμπόριο τροφίμων στις 2-3-4 Νοεμβρίου

Δύο ενδιαφέρουσες εκθέσεις, με μεγάλο περιθώριο αναζήτησης νέων ευκαιριών για τον τομέα του supply chain, διοργανώνει στις 2, 3, 4 Νοεμβρίου η εταιρεία ο.mind Creatives στο Metropolitan Expo.

Ο λόγος για τη 2η διοργάνωση MEAT DAYS και την 1η DAIRY EXPO, στις οποίες θα παρουσιαστούν εξοπλισμοί και προϊόντα κρέατος, γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα καθώς και συστήματα διακίνησης και cold logistics. Ο ιδιαίτερος αυτός κλάδος του κρέατος, όσο και των γαλακτοκομικών προϊόντων έχει ανάγκη από οργάνωση της εφοδιαστικής αλυσίδας, για την καλύτερη λειτουργία του και την εξυπηρέτηση του τελικού καταναλωτή.

Ως εκ τούτου, οι δύο εκθέσεις αποτελούν τεράστια ευκαιρία και νέο πεδίο συνεργασιών για τους επαγγελματίες της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και τις εταιρείες που ασχολούνται με το βιομηχανικό εξοπλισμό, τις προμήθειες, την αποθήκευση, διακίνηση και μεταφορά.

Πιο αναλυτικά στην έκθεση MEAT DAYS θα παρουσιαστούν φέτος μεταξύ άλλων και δύο νέες ενότητες: Το Delicatessen shop, όπου έμποροι και παραγωγοί gourmet αλλαντικών, παραδοσιακών προϊόντων κρέατος και διαφόρων delicatessen προϊόντων θα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο τις γευστικές προτάσεις τους και το Grill corner, όπου τα αγαπημένα εδέσματα Ελλήνων και ξένων, όπως σουβλάκια, κεμπάπ, γύρος, μπιφτέκια θα έχουν την τιμητική τους.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί πλήθος συνεδρίων, ημερίδων, σεμιναρίων, παρουσιάσεων και διαγωνισμών, που θα αποτελέσουν πόλο έλξης τόσο για τους εκθέτες όσο και για τους επισκέπτες.
Στην έκθεση DAIRY EXPO οι εξοπλισμοί, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που θα παρουσιαστούν είναι: Εταιρείες εξοπλισμού μονάδων παραγωγής, όπως αμελκτήρια, βυτία μεταφοράς, σιλό – παγολεκάνες, αντλίες, φυγοκεντρικά, βιομηχανική ψύξη (θάλαμοι & βιομηχανικές εγκαταστάσεις), βιτρίνες - ψυγεία συντήρησης και προβολής προϊόντων, μηχανήματα κ.α. Επίσης γαλακτοβιομηχανίες και γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών και εμπόρων.

Κάτω από την ίδια στέγη λοιπόν το κρέας, το γάλα και το τυρί, οι πρωταγωνιστές της Ελληνικής αλλά και διεθνούς διατροφής θα συναντηθούν παρουσιάζοντας στο ευρύ κοινό τη δυναμική τους, τις προοπτικές ανάπτυξής τους και την αξία προβολής τους σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο.

Διοργάνωση o.mind Creatives
Τηλ. 210 90 10 040
www.meatdays.gr
www.dairyexpo.gr

Πηγή:  http://www.supply-chain.gr/articles.php?artic=4121#.UlhbfRBOhDM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας