Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

H MΑΝ ΕΛΛΑΣ AE με νέο διανομέα στον τομέα των Φορτηγών

H MAN EΛΛΑΣ Α.Ε., θυγατρική εταιρΕία της ΜΑΝ Τruck & Bus AG, με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζει ένα νέο μέλος στην οικογένειά της. Την εταιρΕία ΗELMA A.E., ως εξουσιοδοτημένο διανομέα φορτηγών οχημάτων ΜΑΝ. Ο κλάδος των φορτηγών στην Ελλάδα, μετά τη μεγάλη και συνεχή πτώση των πωλήσεων μέχρι πέρυσι, άρχισε να εμφανίζει σημάδια ανάκαμψης. Η έναρξη των δημοσίων έργων, η ανακοίνωση νέων έργων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και η ελαφρά αύξηση του εμπορίου, δίνουν νέα πνοή στον κλάδο.

Η εταιρεία HELMA Α.E.,  με έδρα τη Λεωφόρο Αθηνών 129 στην Αθήνα,  δραστηριοποιείται για αρκετές δεκαετίες στην περιοχή των χωματουργικώνκαι οδοποιητικών μηχανημάτων στη χώρα μας, ως διανομέας γνωστών εταιριών, όπως: Ηyundai Heavy Industries Europe (εκσκαφείς, φορτωτές), Wirtgen Group (φρέζες,  σταθεροποιητές), Voegele (διαστρωτήρες ασφάλτου), Hamm (οδοστρωτήρες), Benninghoven (συγκροτήματα ασφάλτου) κλπ. O νέος διανομέας διαθέτει ιδιαίτερη τεχνογνωσία και έχει στο πελατολόγιό του όλες τις γνωστές τεχνικές εταιρίες της χώρας.

Ο κ. Δημήτριος Τσούμας, Διευθύνων Σύμβουλος της ΗΕLMA AE δήλωσε: «H νέα συνεργασία της ΗΕLMA με την ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ, μας επιτρέπει να προσφέρουμε πλέον στους πελάτες μας μία ευρύτερη γκάμα προϊόντων, με την προσθήκη των κορυφαίων φορτηγών ΜΑΝ, ιδιαίτερα στον χωματουργικό τομέα». Η εξέλιξη αυτή συμβαδίζει με την διαρκή ποιοτική αναβάθμιση  κατά την πορεία της ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Roland W. Schacht ανέφερε σχετικά: «Με τη συνεργασία μας με την εταιρία HELMA, θα διευρύνουμε την παρουσία μας στην ελληνική αγορά, κυρίως στον ιδιαίτερα σημαντικό κλάδο των κατασκευών, όπου η ΜΑΝ προσφέρει φορτηγά για κάθε απαιτητική χρήση». 

Με την επανεκκίνηση των «Δημοσίων Έργων» στην Ελλάδα, η HELMA θα  ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ηγετική θέση των φορτηγών ΜΑΝ στον κατασκευαστικό τομέα, στον οποίο η ΜΑΝ έχει  καθιερωθεί με τη στιβαρότητα, την οικονομία και την αξιοπιστία των φορτηγών της.

Η ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ διανέμει τα προϊόντα της μέσα από ένα καλά οργανωμένο δίκτυο εξουσιοδοτημένων διανομέων και συνεργατών Service, ισχυροποιώντας την παρουσία των προϊόντων ΜΑΝ στην αγορά.

Πηγή:  http://www.supply-chain.gr/articles.php?artic=3977#.UlgWCRBOhDM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας