Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Κινητοποίηση στις 20/2 από τους αυτοαπασχολούμενους στις μεταφορές

Σε κοινή σύσκεψη , που πραγματοποίησαν από κοινού το Σωματείο Αυτοαπασχολούμενων Ιδιοκτητών Φορτηγών Οδικών Μεταφορών , ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής Μηχανών Αυτοκινήτων, οι Επιτροπές ΤΑΞΙ της ΠΑΣΕΒΕ και η Ενότητα Φανοποιών - Βαφέων Αθήνας, στα γραφεία του Ομοσπονδίας Ελαφρών Φορτηγών Αθήνας (ΠΟΣΕΙΕΦΑ), αναδείχθηκαν τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αυτοαπασχολούμενοι των κλάδων της Οδικής Μεταφοράς και των Επισκευαστών Αυτοκινήτων.
Αναδείχθηκε επίσης η ανάγκη κοινού αγώνα και με άλλους κλάδους, απευθύνοντας κάλεσμα συστράτευση όλων σε κοινό αγώνα με τις δυνάμεις της ΠΑΣΕΒΕ.
 Αποφασίστηκε η πραγματοποίηση κινητοποίησης την Πέμπτη 20 Φλεβάρη στις 10 το πρωΐ έξω από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Σταδίου 29, ενάντια «στην τρομοκρατία του ΟΑΕΕ και της κυβέρνησης, διεκδικώντας άμεσο σφράγισμα των βιβλιαρίων υγείας και πάγωμα των χρεών προς το ταμείο.
Στην κοινή ανακοίνωση που έβγαλαν απευθύνουν κάλεσμα προς τα μέλη τους για συμπόρευση με τους υπόλοιπους αυτοαπασχολούμενους και συμμετοχή στη συγκέντρωση στις 26 Φλεβάρη στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία Κάνιγγος, ενάντια στη φορολογική θηλιά και στα χρέη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας