Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Άνοδο 5% σημείωσε η διακίνηση εμπορευμάτων της System Alliance Europe

Για πρώτη φορά από της ίδρυσης της System Alliance Europe, οι 56 εταίροι της  ευρωπαϊκής ομοσπονδίας σημείωσαν αποστολές που υπερέβησαν τον όγκο των 3,5 εκατομμυρίων. Αυτό σηματοδοτεί αύξηση περίπου 5% μέσα στο έτος 2013, σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά, ενώ η συνολική χωρητικότητα ανήλθε σε 1,636 εκατομμύρια τόνους. 
“Η δυναμική και η αξιοπιστία του δικτύου είχαν θετική επίδραση στις αποστολές. Η αλληλεπίδραση μεταξύ συνεργατών και πελατών μάς βοηθά να διατηρούμε την ποιότητα σε υψηλά επίπεδα”, δήλωσε σχετικά ο Uwe Meyer, γενικός διευθυντής της System Alliance Europe.
Ειδικά για τα ευαίσθητα προϊόντα, υπήρξε ξεκάθαρη άνοδος σε σχέση με τον προηγούμενο έτος. “Αυτό το έτος, στόχος μας είναι να αυξηθεί ο όγκος των αποστολών κατά 5% ξανά”, είπε ο Meyer.
“Αυτό θα συμβεί με περαιτέρω προσθήκες στις υφιστάμενες γραμμές κυκλοφορίας σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ήδη για Ιανουάριο - Φεβρουάριο 2014 μπορούμε να ανακοινώσουμε 34 νέες γραμμές κυκλοφορίας μεταξύ των εταίρων.” Στην Ελλάδα, η ΟΡΦΕΥΣ ΒΕΪΝΟΛΟΥ είναι μέλος της System Alliance Europe από τον Φεβρουάριο του 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας