Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

AWD, πολλές φορές απαραίτητο

Η κίνηση σε όλους τους τροχούς πολλές φορές κρίνεται απαραίτητη, όπως σε εργασίες εκτός δρόμου με βαριά φορτία. «Δύο είναι οι βασικοί λόγοι που πρέπει κανείς να επιλέξει κίνηση σε όλους τους τροχούς. Τα βαριά φόρτια που δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν οι δύο τροχοί,
είναι ο ένας και ο δεύτερος, οι εργασίες που εκτελούνται εκτός δρόμου και ένα μέρος της πρόσφυσης χάνεται στο σκληρό τερέν.», λέει ο DanielHenriksson, salesengineerτης Scania.
Ένα φορτηγό 8x8 μπορεί εύκολα να διαχειριστεί βάρη 250 τόνων. Σε εργοτάξια και λατομεία, σε εφαρμογές του στρατού και στην μεταφορά βαρέων οχημάτων, φορτηγά με τέτοια ελκτική δύναμη είναι σχεδόν απαραίτητα.
Σε κάθε περίπτωση, το σύστημα all-wheeldrive (AWD) είναι εύκολο να προσαρμοστεί στις τυποποιημένες μονάδες του βασικού εξοπλισμού. Η βασική διαφορά, όπως είναι λογικό, έγκειται στο σύστημα μετάδοσης κίνησης .
Όταν ένα όχημα χρησιμοποιείται σε εκτός δρόμου εφαρμογές, είναι σημαντικό να έχει καλή απόσταση από το έδαφος . Στοιχείο που βελτιώνει την προσβασιμότη και ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο να βλάψουμε οποιαδήποτε στοιχείο του σασί . Η Scania προσφέρει μεγαλύτερο ύψος σασί για όλα τα AWD φορτηγά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας