Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Την επόμενη φορά, αφήστε τον συμπλέκτη νωρίτερα

«Την επόμενη φορά, αφήστε τον συμπλέκτη νωρίτερα», το Scania Driver Support System συμβουλεύει και προτείνει σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να γίνει η οδήγηση πιο αποτελεσματική. Το καινοτόμο σύστημα της Scania πρωτο-λανσαρίστηκε το 2009 και σκοπός του ήταν να κάνει την οδήγηση ευκολότερη και λιγότερο κοστοβόρα.
Σήμερα, το Scania Driver Support System αναβαθμίζεται για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.
Χρησιμοποιώντας συμβουλές και ανατροφοδότηση που εμφανίζονται στον πίνακα οργάνων, παρέχει συνεχώς πληροφορίες για τον οδηγό βοηθώντας τον να βελτιώσει τις οδηγικές του δεξιότητες, μειώνοντας παράλληλα το κόστος λειτουργίας του φορτηγού επηρεάζοντας θετικά την κερδοφορία της επιχείρησης.
«Το Scania Driver Support System, αξιολογεί δεδομένα οδήγησης που συλλέγονται από διάφορους αισθητήρες ελέγχου του φορτηγού και της θέσης του, για να δοθούν συγκεκριμένες συμβουλές, όπως η μείωση της ταχύτητας πριν από έναν κατηφορικό τμήμα» λέει ο Olof Larsson , μηχανικός ανάπτυξης στην Scania. 
Η έξυπνη οδήγηση προσφέρει μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου και ανταμείβεται από το Scania Driver Support System . «Είναι σημαντικό οι οδηγοί να νιώθουν άνετα και ότι δεν ότι πιέζονται, γι αυτό το σύστημα επιβραβεύει την οικονομική οδήγηση», λέει ο Larsson . Ο προνοητικός οδηγός ή αυτός που χρησιμοποίησε σωστά το φρένο θα επιβραβευτεί μέσω των αντίστοιχων μηνυμάτων από το σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας