Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Σωματείο Φ.Δ.Χ «Κολοσσός» : «Δεν συμφέρει τους πολίτες να κάνουν παράνομες μεταφορές»

Τοπικούς ελέγχους για παράνομες μεταφορές πραγματοποίησαν οι αρχές της Ρόδου σε συνεργασία με το Σωματείο Φορτηγών Δημόσιας Χρήσεως «Κολοσσός». Τα πρόστιμα για τον Ιανουάριο ανήλθαν στα 23.500€.

Συγκεκριμένα, το Σωματείο ΦΔΧ δεχόταν εδώ και καιρό καταγγελίες από επαγγελματίες και μη σχετικά με τη διενέργεια παράνομων μεταφορών στο νησί. Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, υπήρξε καταγγελία σχετικά με παράνομη μεταφορά επίπλων και γραφείων από τουριστικό λεωφορείο γνωστού πρακτορείου.
«Καταγγέλλουμε όλους αυτούς τους επαγγελματίες που φωνάζουν για τα συμφέροντά τους και κάνουν ακριβώς το αντίθετο», δήλωσε χαρακτηριστικά η διοίκηση του Σωματείου.
Όσον αφορά στους ελέγχους, πραγματοποιήθηκαν κατά τον πρώτο μήνα του έτους 22 συνολικά από τους οποίος ολοκληρώθηκαν οι 12 σε συνεργασία με την Τροχαία. Όπως αναφέρει το Σωματείο σε 8 περιπτώσεις έγιναν συστάσεις.
Ειδικότερα, πρόστιμο 500€ επιβλήθηκε σε 5 φορτηγά ιδιωτικής χρήσης όπως και αφαίρεση πινακίδων για δυο μήνες. Οι αρχές εντόπισαν επίσης πέντε φορτηγά ιδιωτικής χρήσης τα οποία είχαν παραχωρηθεί σε τρίτο πρόσωπο. Πρόστιμο 3.000€ επιβλήθηκε στους ιδιοκτήτες ενώ και αφαίρεση των στοιχείων κυκλοφορίας του οχήματος για περίοδο δυο μηνών.
Τέλος, επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000€ σε επαγγελματικό όχημα που άνηκε σε πρακτορείο του νησιού καθώς δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας ενώ πρόστιμο 1000€ έλαβε ακόμη ένα.

Πηγή: http://youtruck.gr/index.php/news-in-greece/item/1083-somateio-fdx-kolossos-den-simferei-tous-polites-na-kanoun-paranomes-metafores

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας