Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ελ. Εταιρεία Logistics: Έκλεισε 20 χρόνια λειτουργίας

Σε μια όμορφη εκδήλωση που έγινε στις 21 Φεβρουαρίου, η Ελληνική Εταιρεία Logistics έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της γιορτάζοντας ταυτόχρονα τη συμπλήρωση 20 χρόνων λειτουργίας της.

Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση για την Ετήσια Κοπή Πίτας της ΕΕL, βασικό θέμα ήταν ο εορτασμός των 20 χρόνων ιστορίας του οργανισμού. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών μέλη της ΕΕL, εκπρόσωποι φορέων, καθώς και πλήθος φίλων της εφοδιαστικής αλυσίδας στην Ελλάδα.
Εκείνο που κέρδισε τα βλέμματα όλων ήταν το επετειακό λογότυπο της εταιρείας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ανακοινώθηκαν οι δράσεις της EEL για το 2014, οι οποίες προσανατολίζονται στην «ενίσχυση της εξωστρέφειας του Οργανισμού και της Ελληνικής Εφοδιαστικής Αλυσίδας εν γένει».
Ο κ. Σωτήρης Τριχάς, πρόεδρος του Δ.Σ, είπε χαρακτηριστικά : «Το 2014 είναι μια χρονιά σταθμός για τον Οργανισμό μας ο  οποίος κλείνει φέτος τα 20 χρόνια ιστορίας του. Αυτές τις 2 δεκαετίες έχουμε καταφέρει να κάνουμε γνωστά και απαραίτητα τα LOGISTICS στον κόσμο των επιχειρήσεων και κυρίως να τα αναδείξουμε ως έναν κλάδο που μπορεί να συνδράμει στην ενίσχυση της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας. Οι δράσεις μας είναι αυτές που καθορίζουν την ύπαρξή μας για αυτό και παραμένουμε στις επάλξεις με στόχο πάντα την ενίσχυση του κλάδου και των μελών μας που αποτελούν τους σταθερούς και ουσιαστικούς αρωγούς μας».
Όπως ανακοινώθηκε, η ΕΕL, θα συνεχίσει αφιλοκερδώς τη συνεργασία της με την κυβέρνηση συμμετέχοντας στη Μόνιμη Επιτροπή Logistics, ενώ θα συνεργαστεί με την «Ομάδα Σχεδιασμού Προγράμματος» στο πλαίσιο εκπόνησης μελέτης της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου για τη διαμόρφωση και διατύπωση προτάσεων στρατηγικής και προτεραιοτήτων στον τομέα του εμπορίου εν’όψει της διαμόρφωσης των βασικών Κατευθύνσεων Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής της περιόδου 2014-2020.

Κινήσεις για ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας

Το 2014 η EEL πρόκειται να πραγματοποιήσει μια σειρά από ενέργειες που θα ωφελήσουν όχι μόνο τα μέλη, αλλά και την ελληνική επιχειρηματικότητα. Συγκεκριμένα, η EEL πρόκειται να εκπονήσει μια σημαντική έρευνα για τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας στη χώρα μας, η οποία θα οδηγήσει στη δημιουργία του πρώτου Οδηγού Εταιρειών Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Ο ηλεκτρονικός οδηγός θα αποτελεί σημαντικό εργαλείο για όσους επιθυμούν να έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα για τις  εταιρείες Logistics της Ελλάδας και θα προσφέρεται δωρεάν στα Μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Logistics.
Ένα ακόμα ιδιαίτερα σημαντικό πόνημα θα αποτελέσει κι η δημιουργία Λευκώματος «Η Βίβλος των Logistics» το οποίο θα παρουσιαστεί στην μεγάλη επετειακή εορτή των 20 ετών που προγραμματίζει για το 2014 η Ελληνική Εταιρεία Logistics, κατά τη διάρκεια της οποίας θα τιμηθούν προσωπικότητες που έχουν συνδράμει ουσιαστικά στην ανάδειξη της ελληνικής εφοδιαστικής αλυσίδας.

Πηγή: http://youtruck.gr/index.php/logistics/item/1124-eel-ekleise-20-xronia-leitourgias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας