Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

MAN Trucknology: Η μεγάλη γιορτή της ΜΑΝ έρχεται τον Μάρτιο

Για ακόμη μια χρονιά η ΜΑΝ διοργανώνει τις ημέρες Trucknology, δίνοντας την ευκαιρία σε πελάτες, κατασκευαστές και επισκέπτες να γνωρίσουν ο ένας ο άλλος μέσα από μια όμορφη εκδήλωση.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζει η ΜΑΝ σε σχετικό δελτίο τύπου της, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά πάνω από 130 οχήματα ΜΑΝ, των σειρών TGL, TGM, TGS και TGX τα οποία καλύπτουν τους κλάδους των μεγάλων μεταφορών, των βαρέων κατασκευών, των πυροσβεστικών και γεωργικών οχημάτων αλλά και της διανομής.
Εκείνο που κάνει ξεχωριστή την εκδήλωση για όσους την επισκεφτούν στις 21 και 22 Μαρτίου στο Μόναχο της Γερμανίας, είναι το γεγονός ότι μπορούν να οδηγήσουν στην πίστα δοκιμών της MAN Truck Forum, τα οχήματα. Ειδικοί εκπαιδευτές της MAN ProfiDrive θα συνοδεύουν όσους επιθυμούν να κάνουν ένα test drive στα νέα Euro 6 οχήματα της γερμανικής εταιρείας.
Να σημειωθεί ότι οι επισκέπτες θα μπορούν να οδηγήσουν τα οχήματα και εκτός πίστας, σε αγροτικούς και εθνικούς δρόμους.
Όπως τονίζει η εταιρεία, «έμφαση θα δοθεί  στις αλυσίδες μεταφοράς και μεταξύ άλλων εκθεμάτων, θα παρουσιαστεί ένα MAN TGS εφοδιασμένο με ρυμουλκούμενο μεγάλου όγκου για την μεταφορά ζωοτροφών και βιομάζας, μαζί με μια υψηλής απόδοσης θεριζοαλωνιστική μηχανή αραβοσίτου μάρκας KRONE,  εξοπλισμένη με μηχανή ΜΑΝ».
Όσον αφορά στο ειδικό αφιέρωμα της εκδήλωσης για τα πυροσβεστικά οχήματα, για πρώτη φορά υπερκατασκευαστές θα εκθέσουν οχήματα της νέας έκδοσης Euro 6.
Εκτός των άλλων, θα υπάρχει η δυνατότητα για το κοινό να γνωρίσει όλο το φάσμα παροχών της ΜΑΝ Solutions.
Τέλος, οι ημέρες Trucknology από τη ΜΑΝ, διοργανώνονται κάθε χρόνο από το 2008 με την περυσινή εκδήλωση να προσελκύει 3.500 πελάτες και επισκέπτες.

Πηγή: http://youtruck.gr/index.php/news-of-the-world/item/1074-man-trucknology-i-megali-giorti-tis-man-erxetai-ton-martio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας