Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Η UPS εξαγόρασε την Polar Speed, ενισχύοντας τη θέση της στον κλάδο υγείας

Η UPS ανακοίνωσε την εξαγορά της Polar Speed, εταιρείας παροχής temperature sensitive λύσεων για την εφοδιαστική αλυσίδα στο φαρμακευτικό κλάδο στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Η εξαγορά ενισχύει περαιτέρω το δίκτυο λύσεων για τον κλάδο υγείας της UPS σε όλη την Ευρώπη, παρέχοντας σε εταιρείες του κλάδου, πρόσβαση σε μια ενιαία πηγή λύσεων logistics για όλη την ήπειρο.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εξαγορά αποτελεί κομμάτι της στρατηγικής της UPS για τον κλάδο υγείας, και δίνει αξία στους πελάτες της, σε αυτήν την αναπτυσσόμενη αγορά.
Η Polar Speed εξειδικεύεται στις active temperature-controlled παραδόσεις σε νοσοκομεία, φαρμακεία, χονδρέμπορους, χειρουργικά κέντρα, καθώς και σε ασθενείς. Ακόμη, προσφέρει μοναδικές δυνατότητες στο πλαίσιο των συνεχώς αυξανόμενων παραδόσεων απευθείας κατ' οίκον. Στους πελάτες της συγκαταλέγονται μερικά από τια πιο γνωστά φαρμακευτικά brands στον κόσμο.

«Η εξαγορά θα βοηθήσει την UPS να καλύψει τις ανάγκες των πελατών υγείας, που θέλουν να έχουν πρόσβαση στη σημαντική αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, προσφέροντας προστιθέμενη αξία για την ελαστικότερη και αποτελεσματικότερη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας στον κλάδο υγείας», δήλωσε η Cindy Miller, President, της UPS Europe.
«Οι συνδυαστικές μας υπηρεσίες διασφαλίζουν ότι οι εταιρείες στον τομέα της υγείας έχουν πρόσβαση στις καλύτερες temperature-sensitive μεταφορικές λύσεις, ενώ μας επιτρέπουν να διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά την αυξανόμενη ζήτηση για temperature-sensitive φαρμακευτικά και βιολογικά προϊόντα» συμπλήρωσε.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της UPS, αυτή η εξαγορά προσθέτει τρεις εγκαταστάσεις με προηγμένα συστήματα διαχείρισης αποθήκευσης, υπηρεσίες πλήρους διασφάλισης ποιότητας, και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό στο υπάρχον παγκόσμιο δίκτυο της υπηρεσιών υγείας της UPS, που απαριθμεί μέχρι στιγμής συνολικά 45 εγκαταστάσεις για τον κλάδο. 
Η εμβέλεια των υπηρεσιών και της τεχνογνωσίας της UPS στην Ευρώπη τώρα περιλαμβάνει ειδικά κέντρα διανομής στην περιοχή Μπενελούξ, την Κεντρική, Ανατολική και Δυτική Ευρώπη, τη Ιβηρική Χερσονήσο και το Ηνωμένο Βασιλείο.
Επιπλέον, σημειώνεται ότι η UPS αμβλύνει τα κόστη στα logistics για τις φαρμακευτικές εταιρείες μέσω της περιφερειακής ενοποίησης και διανομής, παρέχοντας παράλληλα μεγαλύτερη ορατότητα σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού προϊόντων υγείας.
«Η Polar Speed είναι μια εξαιρετική κίνηση για την UPS, τόσο σε στρατηγικό όσο και σε λειτουργικό επίπεδο λόγω του ότι εστιάζει στη διασφάλιση της ποιότητας, τη συμμόρφωση, την τεχνολογία και τις λύσεις παρακολούθησης για τη διασφάλιση της υψηλής αξίας στα ευαίσθητα φαρμακευτικά προϊόντα κατά την αποθήκευση και τη μεταφορά», δήλωσε η Miller, σημπληρώνοντας: «Οι υπηρεσίες Polar Speed περιλαμβάνουν υπηρεσίες αποθήκευσης και διανομής για παλέτες και μικρότερα πακέτα, υπηρεσίες on-site pharmacy για τη διανομή ιατρικών συνταγών σε ασθενείς, καθώς και υπηρεσία παράδοσης στο σπίτι για εγκεκριμένους ασθενείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας