Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Ο Γιώργος Μπαμπαλής επανεξελέγη πρόεδρος της ΠΕΕΔ. Το νέο δ.σ.

Με μεγάλη συμμετοχή των μελών της Πανελλήνιας Ένωσης Επιχειρήσεων Διαμεταφοράς (ΠΕΕΔ) , διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού
Συμβουλίου για την περίοδο 2014-2016, στην έδρα της ΠΕΕΔ στην Αθήνα.
Μετά τη συγκρότηση σε σώμα, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τους:
-Πρόεδρος: Μπαμπαλής Γεώργιος
-Α’ Αντιπρόεδρος: Κιούσης Δημήτριος
-Β’ Αντιπρόεδρος: Καλαϊτζίδης Ευστάθιος
-Γενικός Γραμματέας: Βλαχογιώργης Παναγιώτης
-Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας: Λιόλιος Ιωάννης
-Ταμίας: Μακρή Χρυσάνθη
-Αναπληρωτής Ταμίας: Ξενοδημητρόπουλος Ιωάννης
-Μέλος: Τσεπετάκης Δημήτριος
-Μέλος: Λιούμπας Νικηφόρος
-Εκπρόσωπος ΠΕΕΔ στις Επιτροπές και στα Συμβούλια των Υπουργείων Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας διατηρείται ο πρώην Πρόεδρος κ. Σιαμάς Ιωάννης.
Προτεραιότητα του νέου ΔΣ, σύμφωνα με τον επανεκλεγέντα Πρόεδρο κ. Γ. Μπαμπαλή παραμένει η εξεύρεση μόνιμης και νόμιμης λύσης για τις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων του κλάδου σε συγκεντρωμένη περιοχή, καθώς και η επιχειρηματική βιωσιμότητά τους.
Τρέχον ζήτημα αποτελεί η εναρμόνιση των απαιτήσεων του Υπουργείου Οικονομικών με τα ειδικά θέματα του κλάδου, καθώς και η τελική μορφή του νόμου για την Εφοδιαστική.
Απευθυνόμενος προς τους συναδέλφους του κλάδου τονίζει ότι για όλα τα τρέχοντα θέματα θα υπάρχει διαρκής και έγκαιρη ενημέρωση, διαφάνεια και συλλογικότητα στη λήψη αποφάσεων.
Επίσης, θεωρεί ότι η συμμετοχή όλων είναι επιβεβλημένη και για το σκοπό αυτό η ΠΕΕΔ είναι ανοικτή για συζήτηση σε κάθε πρόταση οποιουδήποτε μέλους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας