Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Έως τις 11 Απριλίου οι αιτήσεις συμμετοχής για τα Transport & Logistics Awards

Στις 11 Απριλίου λήγουν οι αιτήσεις συμμετοχής για τα Transport & Logistics Awards (http://www.tlawards.gr/), των οποίων χορηγός επικοινωνίας είναι, μεταξύ άλλων, το metaforespress.gr.
Τα Transport & Logistics Awards αναδεικνύουν και επιβραβεύουν έργα και πρωτοβουλίες στους τομείς της “Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Μεταφορών”. Στην Ελλάδα, διακρίνονται εταιρείες και οργανισμοί του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα για τις βέλτιστες πρακτικές και την αριστεία τους, στο σημαντικό αυτό κλάδο για την εθνική οικονομία, κατά τα διεθνή πρότυπα.
Τα βραβεία συνδιοργανώνουν η Boussias Communications και το Supply Chain Institute, σε συνεργασία με κριτική επιτροπή που αποτελείται από αναγνωρισμένες προσωπικότητες του ακαδημαϊκού χώρου και με εξέχουσες προσωπικότητες της αγοράς, καθώς και με την τιμητική υποστήριξη της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδας (ΟΦΑΕ), του Ελληνικού Επιμελητηριακού Συνδέσμου Μεταφορών (ΕΕΣΥΜ), του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (Σ.Ε.Σ.) και του Ελληνικού Οργανισμού Συστημάτων Ευφυών Μεταφορών (ITS HELLAS).  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας