Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Πολύ-ημερίδες LOGI.C 2014 (9-10 Μαΐου 2014)

Για 7η συνεχόμενη φορά, το πιο γνωστό –πλέον- και υψηλής αποδοχής από την αγορά Brand Event της αγοράς εφοδιαστικής αλυσίδας στην Ελλάδα, οι πολύ-ημερίδες LOGI.C logistics conferences, ανανεώνουν το ετήσιο ραντεβού τους με την αγορά τον Μάιο 2014, στον φιλόξενο χώρο της Αίγλης Ζαππείου.

Οι πολύ-ημερίδες LOGI.C 2014, που διοργανώνονται από το περιοδικό Supply Chain & Logistics magazine και πραγματοποιούνται από την ο.mind Creatives, με την πολύτιμη υποστήριξη των σημαντικότερων φορέων της αγοράς, φιλοδοξούν για ακόμη μια χρονιά να συσπειρώσουν επιχειρηματίες, συμβούλους, ακαδημαϊκούς, start-uppers logisticians, εκπροσώπους θεσμικών φορέων και δοκιμασμένα στην αγορά στελέχη, σε ένα διήμερο ανταλλαγής απόψεων, γνώσης και πληροφορίας.
 
KΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣτα LOGI.C 2014 που διεξάγονται εν μέσω και της Ελληνικής Προεδρίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε, συμμετάσχετε, προβληματιστείτε, για όλες τις νέες εξελίξεις στον τομέα των FOOD LOGISTICS & FROZEN SUPPLY CHAINS μέσα από την Κεντρική Εκδήλωση των LOGI.C

Με προσκεκλημένο έναν key-note speaker Διεθνούς Εμβέλειας που θα δώσει κατευθύνσεις και θα επηρεάσει το management planning του κλάδου.
ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ• FOOD LOGISTICS & FROZEN SUPPLY CHAINS
• OPEN DAY G.I.F.T - Πράσινες συνδυασμένες εμπορευματικές μεταφορές στη Ν.Α. Ευρώπη (οργάνωση ΥΜΕ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ - ΠΑΝ/ΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ)
• Ηγεσία & Υποκίνηση στην Εφοδιαστική Αλυσίδα
• Let’s Benchmark our Value Chains - Τα αποτελέσματα της έρευνας
• Οδικές Εμπορευματικές Μεταφορές - Οι προκλήσεις του παρόντος ευκαιρίες για το μέλλον
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ 210-9010040


1 σχόλιο:

  1. KΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

    Στα LOGI.C 2014 που διεξάγονται εν μέσω και της Ελληνικής Προεδρίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε, συμμετάσχετε, προβληματιστείτε, για όλες τις νέες εξελίξεις στον τομέα των

    FOODLOGISTICS & FROZENSUPPLYCHAINS μέσα από την Κεντρική Εκδήλωση των LOGI.C


    ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

    Θα παρουσιαστούν τα αποτελσματα / συμπεράσματα της έρευνας που διεξήχθη σε Ελλάδα-Κύπρο με θέμα “Hγεσία & Υποκίνηση στην Εφοδιαστική Αλυσίδα”. Υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, όχι μόνον από τον τομέα των Logistics, αλλά και του HR, θα σχολιάσουν τα ευρήματα της μελέτης και θα δώσουν ένα όραμα για το αύριο της ελληνικής επιχειρηματικότητας.



    Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της έρευνας “Let’sBenchmarkourValueChains.”Τι σημαίνει να ‘μετρήσουμε’ και να συγκρίνουμε την απόδοση της εφοδιαστικής μας αλυσίδας; Σε ποια επίπεδα βρισκόμαστε σε σχέση με τις διεθνείς κλίμακες; Τα στελέχη της Value Chain μαζί με εκπροσώπους επιχειρήσεων, αναλύουν την χρησιμότητα του επιστημονικού εργαλείου του benchmarking.



    OpenDayG.I.F.T.- Πράσινες συνδυασμένες εμπορευματικές Μεταφορές στη Ν.Α. Ευρώπη. (Με την οργάνωση των ελληνικών Partners του Project: ΥΜΕ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ – ΠΑΝ/ΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ)



    Οδικές Εμπορευματικές Μεταφορές – Οι προκλήσεις του παρόντος, ευκαιρίες για το μέλλον (Με την επιστημονική υποστήριξη της Project You)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Συνολικές προβολές σελίδας