Τρίτη 1 Απριλίου 2014

«Σήμα» για Χανιά, από το υπουργείο Ναυτιλίας, αναμένουν οι Μινωικές Γραμμές

Σήμα από το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου αναμένουν οι Μινωικές Γραμμές, προκειμένου να δρομολογήσουν πλοίο στη γραμμή Πειραιάς – Χανιά, όπως μετέδωσε η «Ναυτεμπορική».  
Η εταιρεία δεν αποκαλύπτει τα πλάνα της, αλλά όπως σημειώνουν στελέχη εξακολουθούν να ισχύουν τα σχέδιά της για έκτακτη δρομολόγηση πλοίου με την έναρξη της θερινής περιόδου και τακτική δρομολόγηση από τον προσεχή Νοέμβριο.
Σημειώνεται ότι οι Μινωικές Γραμμές είχαν αιτηθεί από τα μέσα του προηγούμενου Δεκεμβρίου έκτακτη δρομολόγηση πλοίου τους στη γραμμή Πειραιάς - Χανιά (την οποία εξυπηρετεί μόνο η ΑΝΕΚ), από τον Ιούνιο του 2014, μέχρι και τα τέλη Οκτωβρίου.
Ωστόσο, στο αίτημα αυτό το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ) εξέδωσε αρνητική γνώμη, καθώς θεωρεί ότι δεν υπάρχουν αυξημένες συγκοινωνιακές ανάγκες. Παράλληλα, η Minoan Lines έχει καταθέσει ετήσια δρομολόγηση πλοίου στην ίδια γραμμή από τον προσεχή Νοέμβριο (τακτική δρομολόγηση). Για την τακτική δρομολόγηση δεν χρειάζεται έγκριση του υπουργού.
Στελέχη της εταιρείας ανέφεραν χθες στη «Ν» ότι εξακολουθούν να αναμένουν την απόφαση του υπουργού στο αίτημά τους για έκτακτη δρομολόγηση.
Στο μεταξύ η εταιρεία αναμένει καλύτερα αποτελέσματα για το 2014, σύμφωνα με όσα  αναφέρει στην οικονομική έκθεση του διοικητικού συμβουλίου για τη χρήση 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας