Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Συνεργασία της Metron Logistics με την εταιρεία υποδημάτων Tsakiris Mallas

Ενισχύει τη θέση της στο χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας η Metron Logistics, μετά την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας, για την πανελλαδική διανομή, των προϊόντων της γνωστής εταιρείας γυναικείας υπόδησης, Tsakiris Mallas ΑΕ.
Με ένα εκτεταμένο δίκτυο διανομής, η Metron Logistics ανάλαβε, από το Μάρτιο 2014, την πανελλαδική διάθεση των προϊόντων της Tsakiris Mallas ΑΕ, στο πολυπληθές δίκτυο ομώνυμων καταστημάτων (ιδιόκτητων και franchise), καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες ζήτησης των καταναλωτριών πανελλαδικά.
Η Tsakiris Mallas AE ξεκίνησε στην Αθήνα το 1969 και γρήγορα καθιερώθηκε ως μια από τις πρωτοπόρες και καινοτόμες εταιρείες στο χώρο του γυναικείου υποδήματος. Έχοντας ως σχεδιαστική φιλοσοφία τη δημιουργία συλλογών υψηλής ποιότητας υποδημάτων, σε επίπεδο υλικών και φινιρισμάτων που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα, η εταιρεία Tsakiris Mallas ΑΕ έχει καταφέρει σήμερα να κατέχει ηγετικό ρόλο στην ελληνική αγορά.
Η σημασία που δείχνει η Tsakiris Mallas στη λεπτομέρεια οδήγησε στην τελική επιλογή της Metron Logistics, όσον αφορά τον συνεργάτη της στη διανομή των προϊόντων της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας