Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Κλειστή η Κορίνθου-Πατρών στο ύψος μεταξύ Αρχαίας Κορίνθου και Κιάτου

λειστή θα παραμείνει από σήμερα, 14 Μαΐου στις 15:00 έως και αύριο, 15 Μαΐου στις 07:00 η Κορίνθου-Πατρών στο ύψος μεταξύ των Κόμβων της Αρχαίας Κορίνθου και του Κιάτου.




Όπως ανακοίνωσε η Ολυμπία Οδός, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κατεδάφισης της Γέφυρας Σαϊτέικων με συνέπεια να πρέπει να κλείσει αναγκαστικά το συγκεκριμένο σημείο της Εθνικής Οδού.
Οι κυκλοφοριακές παρακάμψεις που θα ισχύσουν διαμορφώνονται ως εξής:
- Στην κατεύθυνση προς Πάτρα, από το ύψος της Πουλίτσας (Χ.Θ. 100+800) έως το ύψος των ΣΕΑ Κιάτου (Χ.Θ. 103+500), η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται από το όμορο τοπικό οδικό δίκτυο. Ωστόσο τα φορτηγά μεγάλου μήκους (>13μ) θα πρέπει να εξέρχονται νωρίτερα, στον Κόμβο Αρχαίας Κορίνθου και μέσω της Παλαιάς Ε.Ο. να εισέρχονται ξανά στη Νέα Ε.Ο. μέσω του Κόμβου του Κιάτου.
- Στην κατεύθυνση προς Αθήνα, από το ύψος του Κόμβου Κιάτου (Χ.Θ. 107+320) η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται από την Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών μέχρι τον κόμβο της Αρχαίας Κορίνθου και εν συνεχεία μέσω του παράπλευρου  της ΝΕΟ Αθηνών-Κορίνθου θα εισέρχεται σε αυτήν από τον κλάδο εισόδου του Ημικόμβου Κορίνθου (Χ.Θ. 82+100) προς Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας