Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Δυναμική είσοδος της Metron Logistics στον κλάδο των προϊόντων υγείας

Δυναμική είσοδο στην ανταγωνιστική αγορά των προϊόντων υγείας πραγματοποιεί η METRON LOGISTICS, μετά τη σύναψη συμφωνίας συνεργασίας με την IATROFARM.
H METRON LOGISTICS, μέσα από τη συνεργασία της με την IATROFARM, αναλαμβάνει την αποθήκευση και διανομή ιατρικών ειδών, αναλώσιμου υγειονομικού, χειρουργικού και επιδεσμικού υλικού.
Πρόκειται για προϊόντα οίκων του εξωτερικού που εκπροσωπεί αποκλειστικά στη χώρα μας η IATROFARM, καθώς και για τη δική της σειρά επιδέσμων και προϊόντων υγείας, FARMASONA. Στόχος της εταιρείας είναι η ποιοτική αναβάθμιση του αναλώσιμου προϊόντος στον τομέα της υγείας.
Όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Metron Logistics, Θεόδωρος Σκαμάγκος, «η είσοδός μας στον κλάδο της αποθήκευσης και διανομής προϊόντων υγείας ουσιαστικά αποδεικνύει πως η METRON LOGISTICS κρατά ψηλά τον πήχη των υπηρεσιών εφοδιαστικής αλυσίδας που παρέχει».
Η αρτιότητα στην αποθήκευση, η συνέπεια στους χρόνους, η απώλεια λαθών, η άριστη διανομή και κυρίως οι υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, κάνουν τη METRON LOGISTICS, όχι απλά ένα συνεργάτη, αλλά ένα στρατηγικό σύμμαχο, επισημαίνει η εταιρεία.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας