Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Κάλεσμα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σε οδικούς μεταφορείς, σε Αθήνα και Θεσ/νίκη.Οι διαγωνισμοί

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προχώρησε στην προκήρυξη διαγωνισμών για τη σύναψη συμφωνιών – πλαισίου, με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών οδικών μεταφορών εμπορευματοκιβωτίων.
Σύμφωνα με τους όρους των διαγωνισμών, οι αποστολές θα γίνονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για χρονικό διάστημα δώδεκα μηνών, με δυνατότητα παράτασης έξι ακόμη μηνών.
Αναλυτικότερα, στην Αθήνα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα συνάψει συμφωνία – πλαίσιο, με έναν έως τρεις αναδόχους, ανά κατηγορία δρομολογίων, για την παροχή υπηρεσιών οδικών μεταφορών εμπορευματοκιβωτίων, από και προς τον Σ. Σταθμό Θριασίου.
Αντίστοιχα, στη Θεσσαλονίκη, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα συνάψει συμφωνία – πλαίσιο, με έναν έως τρεις αναδόχους, ανά κατηγορία δρομολογίων, για την παροχή υπηρεσιών οδικών μεταφορών εμπορευματοκιβωτίων, από και προς τον Σ. Σταθμό Τριγώνου.
Κριτήριο επιλογής των αναδόχων αποτελεί η χαμηλότερη, από οικονομικής άποψης, προσφορά/τιμή ανά ζητούμενο δρομολόγιο οδικής μεταφοράς και εφόσον έχει υποβληθεί πλήρης φάκελος δικαιολογητικών συμμετοχής.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να παραλάβουν δωρεάν τις αναλυτικές προσκλήσεις με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τις αναλυτικές πληροφορίες, από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας: Καρόλου 1-3, 8ος όροφος, γραφείο 818, από την 17/07/2014, ημέρα Πέμπτη κατά τις εργάσιμες ημέρες, από 8:00 – 14:00 (τηλ. 210 5297918).
Η προθεσμία υποβολής των προσφορών λήγει την 04/08/2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας