Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Έτοιμο, το 2015, το νέο πολύ-λειτουργικό logistics center της K+N στη Σιγκαπούρη

Στην κατασκευή ενός πολύ-λειτουργικού κέντρου logistics, στα δυτικά της Σιγκαπούρης , προχωρά η Kuehn+Nagel , εκτιμώντας ότι οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί ως τα τέλη του 2015.

Το πλεονέκτημα της νέας state-of-the-art εγκατάστασης, όπως τονίζει ο διεθνής κολοσσός, έγκειται στο ότι θα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και τους λιμένες της περιοχής.





Θα διαθέτει 55 ράμπες φορτοεκφόρτωσης και 5 επίπεδα αποκλειστικά και μόνο για αποθήκευση. Παράλληλα, θα έχει επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους συνολικής επιφάνειας άνω των 46.000 τ.μ., εκ των οποίων τα 20.000 τ.μ. θα χρησιμοποιηθούν για την αποθήκευση ευαίσθητων προϊόντων, για λογαριασμό πελατών της φαρμακευτικής βιομηχανίας, τα οποία θα διατηρούνται σε συνθήκες ψύξης. Ο υπόλοιπος χώρος θα εξυπηρετεί κατά κύριο λόγο την αποθήκευση αεροναυπηγικών προϊόντων, ανταλλακτικών και προϊόντων hi-tech τεχνολογίας. Τέλος, περίπου 4.000 τ.μ. θα διατεθούν για την κατασκευή γραφείων.

Η μονάδα θα είναι εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ενώ κορυφαίες λύσεις αυτοματοποίησης και αυτοματισμού θα χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση της καθημερινής ροής εργασιών στο logistics center.

Σημειώνεται ότι ο σχεδιασμός και η κατασκευή του κέντρου έχει ανατεθεί στην Boustead Projects Pte.

B.B.

Πηγή: http://www.metaforespress.gr/logistics/item/9105-etoimo-to-2015-to-neo-poly-leitourgiko-logistics-center-tis-k-n-sti-sigkapoyri.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας