Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Την ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης-Σμύρνης-Κων/πολης ζητά ο Τζιτζικώστας



Την ανάγκη ακτοπλοϊκής σύνδεσης που θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τη Σμύρνη και την Κωνσταντινούπολη, γεγονός που θα συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη των εμπορικών συναλλαγών, εξέφρασε στο γενικό πρόξενο της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Tugrul Biltekin, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας,

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, κυριάρχησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος με έμφαση σε ζητήματα επιχειρηματικής δραστηριότητας, εμπορίου, εξαγωγών, τουρισμού, πολιτισμού και αγροτικής ανάπτυξης.

Ο κ. Τζιτζικώστας αναφέρθηκε στη σημαντική αύξηση των Τούρκων τουριστών που επισκέπτονται την Κεντρική Μακεδονία και σημείωσε την ανάγκη ενίσχυσης των τουριστικών συνεργασιών, ενώ τόνισε τη σπουδαιότητα στήριξης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Από την πλευρά του ο Τούρκος πρόξενος συμφώνησε για την υιοθέτηση κοινών δράσεων και συνεργιών σε όλους τους τομείς αμοιβαίου συμφέροντος, με έμφαση στον τουρισμό, τον πολιτισμό, το εμπόριο και την υγεία.

Πηγή: http://www.metaforespress.gr/naftilia/item/9091-tin-aktoploiki-syndesi-thessalonikis-smyrnis-kon-polis-zita-o-tzitzikostas.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας