Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Nέο διοικητικό συμβούλιο στην Ένωση Ναυτιλιακών Οικονομολόγων

Οι αρχαιρεσίες της 6ης Οκτωβρίου 2014 στην Ένωση Ναυτιλιακών Οικονομολόγων Ελλάδας ανέδειξαν ένα νέο και πολυσυμμετοχικό διοικητικό συμβούλιο. Νέος πρόεδρος της ΕΝΟΕ εκλέχθηκε ο επ. καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιά, Άγγελος Παντουβάκης.

Ο δρ. Παντουβάκης σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο ΕΜΠ και μετεκπαιδεύτηκε στη Μεγάλη Βρετανία όπου έλαβε MBA από το Πανεπιστήμιο του Nottingham και διδακτορικό τίτλο σπουδών από το Πανεπιστήμιο του Cambridge. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στη διοίκηση και το μάρκετινγκ ναυτιλιακών επιχειρήσεων. Ο δρ. Παντουβάκης έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο των επιχειρήσεων και έχει αναλάβει θέσεις διοικητικής ευθύνης στο χώρο των τραπεζών, της υγείας και της ναυτιλίας.

Τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ απαρτίζουν οι ακόλουθοι: Αντιπρόεδρος της ΕΝΟΕ ορίσθηκε ο καθηγητής Εμμανουήλ Καβουσανός (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και γραμματέας ο Αναπληρωτής Καθηγητής Δημήτριος Λυρίδης (Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο).  Ταμίας της Ένωσης ανέλαβε ο δρ. Γεώργιος Βαγγέλας, ναυτιλιακός οικονομολόγος.

Ως Μέλη του Δ.Σ. συμμετέχουν: Αναπληρωτής Καθηγητής Ιωάννης Θεοτοκάς (Πανεπιστήμιο Αιγαίου), κ. Σπύρος Βουγιούς (ALBA Graduate Business School) και κ. Ισίδωρος Καραμαούνας (Τhenamaris (Ships Management) Inc).

Η ΕΝΟΕ αποτελεί ένα σημαντικό και δραστήριο think tank για τη ναυτιλιακή οικονομική επιστήμη στην Ελλάδα. Μέλη της είναι τόσο ακαδημαϊκοί ερευνητές και έγκριτοι ναυτιλιακοί οικονομολόγοι όσο και επιφανή στελέχη ναυτιλιακών επιχειρήσεων. Στις εργασίες και στις δραστηριότητες της ΕΝΟΕ συμμετέχουν φοιτητές των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της χώρας με γνωστικό αντικείμενο τη ναυτιλιακή οικονομική επιστήμη.

Πηγή: http://www.metaforespress.gr/naftilia/item/9079-neo-dioikitiko-symvoylio-stin-enosi-naftiliakon-oikonomologon.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας