Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Παρεμβάσεις εφοπλιστών στα "εσωτερικά" της ΠΝΟ καταγγέλλει η ΠΕΝΕΝ

Παρεμβάσεις από ναυτιλιακές εταιρείες για να «μπλοκάρουν» αλλαγές στο καταστατικό της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ), κατήγγειλε, από το βήμα του έκτακτου προσυμβουλίου της Ομοσπονδίας, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών (ΠΕΝΕΝ) Αντώνης Νταλακογεώργος.

Το προσυμβουλίο της Ομοσπονδίας έγινε, την Παρασκευή 7/11, με βασικό θέμα συζήτησης την υλοποίηση της απόφασης του ετήσιου Γενικού Συμβουλίου της 17ης Δεκεμβρίου 2013, ήτοι την τροποποίηση του καταστατικού της ΠΝΟ.

Το πρώτο «βήμα» για την ανατροπή της απόφασης του Γενικού Συμβουλίου έγινε, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΕΝΕΝ, όταν τέθηκε στην ημερήσια διάταξη του προσυμβουλίου ξανά θέμα ψηφοφορίας για την έγκριση ή όχι της τροποποίησης του καταστατικού.

Στην ομιλία – παρέμβασή του, ο πρόεδρος της ΠΕΝΕΝ, όχι μόνο αμφισβήτησε την διαδικασία αυτή, αλλά, όπως υπογράμμισε, “συγκεκριμένες ναυτιλιακές εταιρίες άσκησαν πιέσεις και εκβιασμούς σε αντιπροσώπους, προκειμένου να αλλοιωθεί η σύνθεση των αντιπροσώπων και με τον τρόπο αυτό, να ακυρωθεί η συμφωνημένη και ομόφωνα δρομολογημένη απόφαση για το καταστατικό συνέδριο και την τροποποίηση του καταστατικού”.

Πηγή: http://www.metaforespress.gr/naftilia/item/9446-paremvaseis-efopliston-sta-esoterika-tis-pno-kataggellei-i-penen.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας