Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Χρυσοχοϊδης: Προτεραιότητα η ασφάλεια των πολιτών, δρομολογούμε τον ΒΟΑΚ

Σε συνέχεια της επίσκεψης του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην Κρήτη, την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη στο γραφείο του Υπουργού ΥΠΟΜΕΔΙ, με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Υπουργός δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Είχαμε σήμερα το πρωί μια συνεργασία, σε συνέχεια της συνάντησης που είχαμε στο Ηράκλειο με τον κύριο Αρναουτάκη.

Ξεκινάμε πολύ γρήγορα να οργανώσουμε την εφαρμογή όσων είπαμε. Για μένα προτεραιότητα έχει η ασφάλεια των ανθρώπων, η ασφάλεια των πολιτών, για αυτό ένα πρώτο ζήτημα που κουβεντιάσαμε ήταν το θέμα της οδικής ασφάλειας στο ΒΟΑΚ και συνολικότερο στο οδικό δίκτυο της Κρήτης, με κάποιες παρεμβάσεις, που θα χρηματοδοτήσουμε την Περιφέρεια, για να τις κατασκευάσει και να επέμβει αμέσως.

Για μένα έχει μεγάλη σημασία γρήγορα να ξεκινήσουμε τις εργασίες, αφού ολοκληρώσουμε τις μελέτες στο ‘‘Νίκος Καζαντζάκης’’. Το αεροδρόμιο χρειάζεται παρεμβάσεις, οποίες θα το κάνουν λειτουργικότερο και θα μπορέσουμε έτσι, τα επόμενα χρόνια μέχρι να κατασκευαστεί το νέο αεροδρόμιο του Καστελίου, το αεροδρόμιο να είναι λειτουργικό, να μπορεί να υποδέχεται με αξιοπρέπεια, λειτουργικότητα  και ασφάλεια τους επιβάτες και να εξυπηρετεί όλο και περισσότερο τους επισκέπτες.

Βέβαια όσον αφορά το μεγάλο θέμα του ΒΟΑΚ, το δρομολογούμε, το τρέχουμε. Θα έχουμε σύντομα νέα, ώστε το επόμενο χρονικό διάστημα να ξεκινήσουμε την διαδικασία της μελέτης, για να προχωρήσουμε».

Πηγή: http://ypodomes.com/index.php/autokinitodromoi/uperastikoi/voreios-odikos-axonas-kritis/item/27505-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%BF%CF%8A%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%B7-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B2%CE%BF%CE%B1%CE%BA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας