Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Κλείνει τις αποθήκες στον Αυλώνα ο κολοσσός προϊόντων υγιεινής SCA Hygiene



Το κλείσιμο των αποθηκευτικών εγκαταστάσεων που διατηρεί στον Αυλώνα Αττικής και την ανάθεση της διανομής των προϊόντων της σε εξωτερικό συνεργάτη (outsourcing), αποφάσισε ο σουηδικός κολοσσός προϊόντων υγιεινής SCA Hygiene, με στόχο τη μείωση του λειτουργικού κόστους και την ενίσχυση της αποδοτικότητας των εργασιών της επί ελληνικού εδάφους.

Όπως αναφέρουν στην «Ημερησία» πηγές της εταιρείας, το κόστος λειτουργίας της αποθήκης για τα οικονομικά δεδομένα της εποχής και σε ένα περιβάλλον που παραμένει δυσμενές αξιολογήθηκε ως υψηλό και προσθέτουν πως η κίνηση αυτή, θα τους δώσει τη δυνατότητα να προσφέρουν προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν πως το θέμα έχει συζητηθεί ήδη με τους εκπροσώπους των 14 εργαζομένων που απασχολούνται στις αποθήκες στον Αυλώνα, ενώ ξεκαθαρίζουν πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του ομίλου από την Ελλάδα.

H SCA Hygiene είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες προϊόντων προσωπικής υγιεινής και οικιακής χρήσης στον κόσμο, με μάρκες όπως το Libero, η ZEWA και η Delica.

Πηγή: http://www.metaforespress.gr/logistics/item/9472-kleinei-tis-apothikes-ston-avlona-o-kolossos-proionton-ygieinis-sca-hygiene.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας