Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Sarmed: Μίσθωση αποθήκης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο σταθμό της Θεσσαλονίκης

Τη στρατηγική συμφωνία με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, για τη μίσθωση της σιδηροδρομικής αποθήκης 500 τ.μ. στον εμπορικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε η Sarmed.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Sarmed με την παρούσα συμφωνία δεσμεύεται απέναντι στους πελάτες της, προσφέροντάς τους τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς, συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα και πολύ ανταγωνιστικό κόστος.
Συγκεκριμένα, η Sarmed θα κάνει χρήση των δύο σταθμών φόρτωσης στην περιοχή του τριγώνου Θεσσαλονίκης και στην περιοχή του Θριασίου, από όπου θα γίνεται η συγκέντρωση, η διαλογή και η φόρτωση, η μεταφορά με τη χρήση της ICS, η εκφόρτωση και η διαλογή και η τελική διανομή.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Αθανάσιος Ζηλιασκόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Η πρόσφατη συμφωνία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με την COSCO δημιουργεί ευκαιρίες ανάπτυξης και ανοίγει το δρόμο για να γίνει η Ελλάδα Παγκόσμιο Διαμετακομιστικό Κέντρο και πύλη εισόδου εμπορευμάτων για την Ευρώπη.
Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία υπηρεσιών logistics, Sarmed είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που θα χρησιμοποιεί το νέο εμπορευματικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Από την πλευρά μας, χαιρετίζουμε με ιδιαίτερη χαρά την παρούσα συνεργασία, η οποία θα συμβάλλει στην ανάπτυξη των εμπορευματικών και εξαγωγικών προσπαθειών της Θεσσαλονίκης».

Πηγή: http://www.metaforespress.gr/logistics/item/9861-sarmed-misthose-apothiki-tis-trainose-sto-stathmo-tis-thessalonikis.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας