Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Στις 4.000 ευρώ (μικτά) η αμοιβή του διευθύνοντος συμβούλου της Εγνατίας Οδού

Στο καθορισμό της αποζημίωσης των μελών του διοικητικού συμβουλίου της Εγνατίας Οδού - συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου αυτής - προχώρησαν τα υπουργεία Οικονομικών και Μεταφορών.
Συγκεκριμένα, όρισαν τη συνολική μηνιαία μικτή αποζημίωση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας (Γιώργος Σκόδρας) στο ποσό των 4.000 ευρώ, στην οποία περιλαμβάνονται οι πάσης φύσεως αποδοχές, πρόσθετα έξοδα παράστασης, αμοιβές και εν γένει αμοιβές αυτού. Αμοιβή για συμμετοχή του Προέδρου και Δ/ντος Συμβούλου στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. δεν καταβάλλεται.
Επίσης, τη συνολική μηνιαία μικτή αποζημίωση του Αντιπροέδρου της εταιρείας (Ζαφείρης Σακελλάρης) στο ποσό των 1.750 ευρώ, στην οποία περιλαμβάνονται οι πάσης φύσεως αποδοχές πρόσθετα έξοδα παράστασης, αμοιβή και εν γένει αμοιβές αυτού. Αμοιβή για συμμετοχή του Αντιπροέδρου στις συνεδριάσεις Δ.Σ. δεν καταβάλλεται.
Ακόμη, τη μηνιαία μικτή αποζημίωση όλων των οριζόμενων ως μη εκτελεστικών και ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών του Δ.Σ. για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας στο ποσό των διακοσίων σαράντα ευρώ, υπό την προϋπόθεση συμμετοχής σε τέσσερις τουλάχιστον συνεδριάσεις το μήνα. Σε περίπτωση συμμετοχής σε λιγότερες συνεδριάσεις, η αποζημίωση περικόπτεται ανάλογα.
Τέλος, τη μηνιαία μικτή αποζημίωση όλων των εκτελεστικών μελών του Δ.Σ. για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. της εταιρείας στο ποσό των τετρακοσίων ογδόντα ευρώ, υπό την προϋπόθεση συμμετοχής σε τέσσερις τουλάχιστον συνεδριάσεις το μήνα. Σε περίπτωση συμμετοχής σε λιγότερες συνεδριάσεις, η αποζημίωση περικόπτεται ανάλογα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας