Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Τα Logistics έλαμψαν στα 2α Transport & Logistics Awards

Σε μια λαμπρή τελετή που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων, η αγορά Logistics γιόρτασε την Δευτέρα 25 Μαίου, στο Balux Prive, την 2η διοργάνωση των Transport & Logistics Awards, με σημαντικές βραβεύσεις και δυνατές συγκινήσεις.
Οι δυνατοί του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, αυτοί που διέπρεψαν σε μια από τις 6 κατηγορίες που είχε επιλέξει η κριτική επιτροπή για τους βραβευθέντες, ανέβηκαν στο βάθρο, αποδεικνύοντας ότι η ελληνική αγορά έχει λόγο και όραμα. Ιδιαίτερα συγκινητική η στιγμή των Τιμητικών Βραβεύσεων, όπου έλαμψαν με την σοβαρότητα και τη μετριοπάθεια που τους χαρακτηρίζει οι βραβευθέντες κ.κ. Αθ. Ζηλιασκόπουλος, καθ. Γεωρ. Γιαννόπουλος, Βασ. Φουρλής, Γιάννης Παράσχης και Αν. Παρταλίδης, ο οποίος παράλληλα βραβεύθηκε και ως Manager of the Year, από τα Βραβεία Αριστείας του Ινστιτούτου Logistics Ελλάδος (ILME), που εφέτος φιλοξενήθηκαν από τα Transport & Logistics Awards.
Οι πάνω από 40 βραβευθέντες έλαμψαν ο καθένας στην κατηγορία του, ενώ αρκετές ήταν οι εταιρείες που έλαβαν περισσότερα του ενός βραβεία σε διαφορετικές κατηγορίες, με αδιαφιλονίκητο ηγέτη τη Sarmed που έλαβε συνολικά 5 βραβεία, μαζί με το βραβείο «Μέγας Αλέξανδρος » του ILME, και θα εκπροσωπήσει την ελληνική αποστολή στα Διεθνή Βραβεία Αριστείας European Gold Medal in Logistics & Supply Chain – Project of the Year 2016 του ELA.
Tα Transport & Logistics Awards διοργανώθηκαν από την Boussias Communications και το Supply Chain Institute, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στον χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Μεταφορών. Στην τελετή απονομής, παρευρέθηκαν περισσότερα από 350 υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες και φορείς του κλάδου στην χώρα μας και βραβεύθηκαν τα έργα και οι πρωτοβουλίες που διακρίθηκαν από την αρμόδια κριτική επιτροπή των βραβείων, μέσω αδιάβλητης διαδικασίας που θεσμοθέτησαν οι διοργανωτές.
Χορηγός τίτλου των βραβείων ήταν η εταιρεία ΠΑΕΓΑΕ, χορηγός ο ΔΑΑ, η εκδήλωση τέλεσε υπό την αιγίδα του ΣΕΒ, ενώ την υποστήριξαν οι εταιρείες: ΕΥ και Jungheinrich. Η διοργάνωση είχε την τιμητική υποστήριξη των φορέων: ΣΥΝΔΔΕ&L, Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων, ITS Hellas και ΟΦΑΕ. Μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας ήταν φυσικά το Supply Chain & Logistics και το supply-chain.gr

Πηγή: http://www.supply-chain.gr/articles.php?artic=5034#.VWgeJEa2TuM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας