Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΔΗΓΟΥ & ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΣΤΟ DRAGSTER ΦΟΡΤΗΓΩΝ & ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΤΟΥ 1ου YOUTRUCK FIESTA ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΕ

Οι φετινοί αγώνες που θα διεξαχθούν στο 1ο Υoutruck Fiesta θα πραγματοποιηθούν με την άδεια της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, τηρώντας τους σχετικούς κανονισμούς και τις προδιαγραφές για τη χάραξη του αγωνιστικού χώρου, με ασφάλιση για προσωπικό ατύχημα και αστική ευθύνη των αγωνιζόμενων, με έμπειρα στελέχη αγώνων, και τέλος, πολύ σημαντικό, βάζοντας τα πράγματα σε τάξη για την καθιέρωση και ανάπτυξη πραγματικών αγώνων φορτηγών.
Φέτος, όλοι εσείς οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχετε ολοκληρώσει τις παρακάτω απλές διαδικασίες, για να έχετε δικαίωμα να συμμετάσχετε στους αγώνες DRAGSTER
1. Αρχικά θα πρέπει να εγγραφείτε σαν αθλητής σε ένα αθλητικό σύλλογο αυτοκινήτου. Υπάρχουν περισσότεροι από 60 σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για μια απλή τυπική διαδικασία διάρκειας λίγων λεπτών, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ή δέσμευση.  (Σε περίπτωση που δεν καταφέρετε να εγγραφείτε σε αθλητικό σύλλογο αυτοκινήτων μέχρι και την ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων, θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας επιτόπου στο αθλητικό σωματείο με το οποίο συνεργαζόμαστε). 
2. Στη συνέχεια, θα πρέπει να επισκεφθείτε έναν παθολόγο που θα πιστοποιήσει την καλή σας υγεία. Ο παθολόγος θα συμπληρώσει, σφραγίσει και υπογράψει το σχετικό έντυπο της ομοσπονδίας (AΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΘΛΗΤΟΥ, 2η σελίδα).
3. Κατόπιν, θα πρέπει να κατατεθεί στο λογαριασμό της ομοσπονδίας αυτοκινήτου (Τράπεζα Πειραιώς, αρ.λογ. 5055 051609 112-ΟΜΑΕ) το ποσό των 60 ευρώ (παράβολο έκδοσης δελτίου αθλητού).
Η συμπληρωμένη αίτηση για έκδοση δελτίου αθλητού με το έντυπο των ιατρικών εξετάσεων, η απόδειξη της κατάθεσης των 60 ευρώ και 2 φωτογραφίες σας τύπου διαβατηρίου, θα πρέπει να παραδοθούν στον αθλητικό σύλλογο που εγγραφήκατε. Ο σύλλογος θα τα προωθήσει στην ομοσπονδία για την έκδοση του δελτίου αθλητή και την ασφάλισή σας για προσωπικό ατύχημα
Μετά από αυτά, θα δηλώσετε τη συμμετοχή σας  στα αγωνίσματα του Youtruck Festival σύμφωνα με τις διαδικασίες που θα σας ανακοινωθούν εγκαίρως.
Για την συμμετοχή σας στα αγωνίσματα DRAGSTER φορτηγών, θα πρέπει απαραίτητα να διαθέτετε κράνος, ζώνη ασφαλείας και πυροσβεστήρα 5 κιλών σταθερά τοποθετημένο μέσα στην καμπίνα σε σημείο με εύκολη πρόσβαση.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ DRAGSTER  
Το συνολικό κόστος για το δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες dragster του Youtruck Festival 2013 αναλύεται ως εξής:
€60  κόστος έκδοσης δελτίο αθλητού ΟΜΑΕ, διάρκειας ισχύος 1 έτους (για όσους δεν διαθέτουν ήδη)
€30  κόστος ασφάλισης προσωπικού ατυχήματος οδηγού (κανονισμός ΟΜΑΕ)
€30  κόστος συμμετοχής στην διοργάνωση.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ 
Η τελική τιμή συμμετοχής ανά διαγωνισμό καλλιστείων και ανά φορτηγό είναι 30€. Για συμμετοχή σε κάθε επιπλέον διαγωνισμό το κόστος συμμετοχής είναι 15€ ανά κατηγορία.  
Για συμμετοχή σε κάθε επιπλέον διαγωνισμό το κόστος συμμετοχής είναι  15€ ανά κατηγορία.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα :  6978383698 Πιτσικάλης Βαλάντης (υπεύθυνος διοργάνωσης)  & 6944368469 Πάνος Σιδέρης (υπεύθυνος dragster & διαγωνισμών)
http://www.en.team-hahn-racing.de/news;58;2013-02-20.html
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ, ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ DRAGSTER & ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΩΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας