Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Σε Κολομβία και Περού, μετά το Μεξικό, πρόκειται να δραστηριοποιηθεί η Taxibeat

Σε Κολομβία και Περού, μετά το Μεξικό πρόκειται να δραστηριοποιηθεί  η Taxibeat, η ελληνική startup εταιρεία. ισχυροποιώντας ακόμη περισσότερο τη διεθνή παρουσία της στην ευρύτερη περιοχή τηςΛατινικής Αμερικής,
H ομάδα του Taxibeat πρόκειται σύντομα να παρουσιάσει την εφαρμογή στην Μπογοτά, πρωτεύουσα της Κολομβίας, και την Λίμα, πρωτεύουσα του Περού.
Σύμφωνα με έρευνα, η αγορά των ταξί στη Κολομβία βρίσκεται σε συνεχή ανάπτυξη από το 2009, την ίδια στιγμή που η λατινοαμερικανική χώρα παρουσιάζει δυνατή οικονομία. Τα τελευταία χρόνια έχουν εμφανιστεί εταιρείες που παρέχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες ταξί, αναβαθμίζοντας την εικόνα του κλάδου και δημιουργώντας εκπτωτικές προσφορές.
Από την άλλη, η αγορά ταξί του Περού φέρει χαρακτηριστικά που μπορούν να υποστηρίξουν μία υπηρεσία όπως αυτή που προσφέρει το Taxibeat, καθώς υπάρχουν καταστήματα που πωλούν πλαστικές πινακίδες ταξί, επιτρέποντας πρακτικά στον οποιοδήποτε να μετατρέψει το αυτοκίνητό του σε ταξί.
Tο κόστος των ταξί στην Λίμα υπολογίζεται σε περίπου 1,5 δολάριο ΗΠΑ ανά χιλιόμετρο, ενώ χρεώνεται και "σημαία", ύψους περίπου 1,45 δολαρίου ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας