Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Συνέδριο: «Η ανθρώπινη διάσταση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας»

Συνέδριο με τίτλο «Η ανθρώπινη διάσταση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας» διοργανώνει το Supply Chain Institute LTD στις 22 Οκτωβρίου 2013 στο ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport με την επιστημονική υποστήριξη της Planning και υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού Ελλάδος.

Διακεκριμένοι εισηγητές από εταιρείες διαφόρων οικονομικών κλάδων που έχουν προχωρήσει σε δομικές αλλαγές θα καταθέσουν την εμπειρία τους. Στο συνέδριο θα μιλήσουν: «Δίδυμα» Διευθυντών Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Ανθρώπινου Δυναμικού, Logistics Managers, HR Managers, θεσμικοί φορείς, Δικηγόροι/Εργατολόγοι, Σύμβουλοι της Planning κ.ά.

Η δομή του συνεδρίου θα είναι η εξής:
• Ενότητα Α’ (09.30-12.00): Επιχειρησιακές λειτουργίες (activities) και «χρέωσή τους»  στις Διευθύνσεις.
• Ενότητα Β’ (12.30 – 14.00): Πρακτικές εργασιακής ευελιξίας ο περιγράμματα εργασίας/job profiles - Δείκτες μέτρησης της απόδοσης/ KPIs.
• Ενότητα Γ’ (15.00-16.45): Οι νέες εργασιακές σχέσεις βάσει Μνημονίου και η καθημερινή λειτουργία των Κέντρων Διανομής.
• Ενότητα Δ’ (17.00-18.00): Έρευνα για τις εργασιακές τάσεις στην Εφοδιαστική Αλυσίδα και tele voting  για το ύψος των αποδοχών στα επαγγέλματα του τομέα.

Χρυσοί Χορηγοί του συνεδρίου είναι η Jungheinrich και η Retail@Link ενώ Χορηγός είναι η Mantis. Μεταξύ των Χορηγών Επικοινωνίας είναι το περιοδικό Supply Chain & Logistics magazine. 

Πηγή: http://www.supply-chain.gr/articles.php?artic=4126#.Ul00qRDUNDM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας