Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Αυξήσεις διοδίων στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου (Mαλιακός-Κλειδί) από 1/1/2014

H Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. , προς ενημέρωση των ταξιδιωτών που χρησιμοποιούν τον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου , ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 1η Ιανουαρίου 2014, θα ισχύσουν τα ακόλουθα:
-Ετήσια Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή των τιμών διοδίων.
Επειδή ο Δείκτης Τιμών Καταναλωτή φέτος ήταν αρνητικός, η αναπροσαρμογή έχει ως αποτέλεσμα την μείωση κάποιων τιμών διοδίων στις Κατηγορίες 3 & 4. Στις Κατηγορίες 1 & 2 η μείωση δεν είναι ορατή λόγω της πολύ μικρής διαφοράς και της στρογγυλοποίησης.
-Αύξηση των τιμών διοδίων στους σταθμούς διοδίων Πελασγίας και Μοσχοχωρίου, μόνο για όσους πληρώνουν μετρητά, λόγω αναπροσαρμογής της τιμής χρέωσης, στους εν λόγω σταθμούς, σε € 0,040/χλμ.
-Για όλους τους ηλεκτρονικούς χρήστες (όλων των κατηγοριών οχημάτων) που διαθέτουν πομποδέκτη, είτε της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου είτε των συνεργαζόμενων διαλειτουργικών αυτοκινητοδρόμων, οι τιμές διοδίων στην Πελασγία και το Μοσχοχώρι παραμένουν ίδιες με σήμερα.
-Διάθεση όλων των εκπτωτικών πακέτων που διατίθενται και σήμερα.
Αναλυτικές πληροφορίες για την ηλεκτρονική πληρωμή διοδίων μέσω του πομποδέκτη eway που διατίθεται δωρεάν μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου www.aegeanmotorway.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας