Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Νέα Οδός: διευκρινίσεις για το νέο εκπτωτικό πρόγραμμα FAST PASS Frequent

Με άξονα τις σημερινές ανακοινώσεις της ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ, η εταιρεία επισημαίνει τα παρακάτω:
 
 
-Η Νέα Οδός, ταυτόχρονα με τις αλλαγές στις τιμές των διοδίων, προσφέρει όπως ήδη γνωρίζετε, σε όλους τους οδηγούς οχήματος κατηγορίας 2, το νέο συνδρομητικό εκπτωτικό πρόγραμμα Fast Pass Frequent. 
 
 
Με αυτό το νέο πρόγραμμα όλοι οι οδηγοί οχήματος κατηγορίας 2, έχουν με χρήση του ηλεκτρονικού πομποδέκτη Fast Pass, εκπτώσεις έως και 50% στις διελεύσεις τους από τους σταθμούς διοδίων Αφιδνών Καπανδριτίου, Μαλακάσας και Οινοφύτων.  Το ποσοστό της έκπτωσης ανά διέλευση αυξάνεται όσο αυξάνεται και ο μηνιαίος αριθμός των διελεύσεων. 
 
 
Αριθμός Μηνιαίων Διελεύσεων % Έκπτωσης ανά Διέλευση
11-20 5,00%
21-30 15,00%
31-40 20,00%
41-50 40,00%
51-60 50,00%
 
1ο  παράδειγμα σταθμός διοδίων Αφιδνών: Οδηγός που χρησιμοποιεί καθημερινά τον αυτοκινητόδρομο και συνεπώς πραγματοποιεί περισσότερες από 50 διελεύσεις το μήνα. Με τη χρήση του προγράμματος και ανάλογα με το σύνολο των μηνιαίων διελεύσεων η χρέωση υποχωρεί έως και  1,68 ευρώ / διέλευση. 
 
 
2ο παράδειγμα σταθμός διοδίων Αφιδνών: Οδηγός, κάτοικος Αθηνών που εργάζεται στην ευρύτερη περιοχή έως και τα Οινόφυτα και πραγματοποιεί περισσότερες από 40 διελεύσεις το μήνα. Με τη χρήση του προγράμματος και ανάλογα με το σύνολο των μηνιαίων διελεύσεων η χρέωση υποχωρεί έως και  2,00 ευρώ/ διέλευση.
 
 
Και στα δυο παραπάνω παραδείγματα, παρά την αύξηση των διοδίων τελών η τελική χρέωση ανά διέλευση στο σταθμό διοδίων Αφιδνών είναι χαμηλότερη του 2,10 ευρώ που ισχύει σήμερα. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας