Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Scania: Θα δώσει δωρεάν στον νικητή του διαγωνισμού της ένα φορτηγό!

Τυχερός και άξιος θα είναι φυσικά ο νέος σε ηλικία οδηγός που θα κερδίσει στο διαγωνισμό “ Young European Truck Driver” που διοργανώνει η Scania.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εταιρεία, ο τελικός νικητής θα κερδίσει ένα φορτηγό τελευταίας τεχνολογίας της Scania της σειράς R και αξίας 100.000€!
Ο διαγωνισμός για τους νέους σε ηλικία οδηγούς της Scania ανήκει στο γενικότερο πλαίσιο του μεγάλου της διαγωνισμού οδήγησης «Scania Driver Competitions». Έχουμε γράψει σχετικά εδώ.
Δικαίωμα συμμετοχής στον εν λόγω διαγωνισμό έχουν οι οδηγοί από 35 χρονών και κάτω ενώ όπως έχει ανακοινωθεί (αφορά το Ηνωμένο Βασίλειο), αφού περάσουν ένα τεστ γνώσεων πολλαπλών απαντήσεων, 12 συμμετέχοντες θα προσκληθούν στα κεντρικά της Scania στο Milton Keynes τον Ιούλιο. Εκεί θα πρέπει να περάσουν νέες δοκιμασίες ώστε να προχωρήσουν 6 από αυτούς στον τελικό στις 30-31 Αυγούστου.
Όπως αναφέρει η Scania UK, ο νικητής του τελικού θα ταξιδέψει στη Σουηδία τον Σεπτέμβριο για να λάβει μέρος στον μεγάλο Ευρωπαϊκό τελικό με τρόπαιο ένα φορτηγό Scania.

Πηγή: http://youtruck.gr/index.php/news-of-the-world/item/1088-scania-tha-dosei-dorean-ston-nikiti-tou-diagonismou-tis-ena-fortigo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας