Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Ρόδος: «Τσουχτερά» πρόστιμα σε φορτηγά

Το ποσό των 32.500 ευρώ άγγιξαν συνολικά τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν σε φορτηγά στο νησί της Ρόδου, σύμφωνα με στοιχεία που γνωστοποίησε το σωματείο Φ.Δ.Χ, «Κολοσσός».

Ειδικότερα, βάσει των όσων τόνισε ο πρόεδρος του Σωματείου, Κώστας Στυλιανός, συνολικά πραγματοποιήθηκαν 31 έλεγχοι, 19 εκ των οποίων συμμετείχε και η τροχαία.
Όπως γνωστοποιήθηκε, συνολικό πρόστιμο 4.000 ευρώ επιβλήθηκε σε οκτώ φορτηγά ιδιωτικής χρήσης (σ.σ. αγροτικά φορτηγά μικτού βάρους έως τεσσάρων τόνων) ενώ οι αρχές προχώρησαν και στην αφαίρεση των πινακίδων κυκλοφορίας τους για περίοδο δύο μηνών.
Εντοπίστηκαν επίσης επτά φορτηγά (σ.σ. αγροτικά κάτω των τεσσάρων τόνων)  τα οποία είχαν παραχωρηθεί από τους ιδιοκτήτες τους και πραγματοποιούσαν παράνομες μεταφορές. Σε κάθε φορτηγό επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ καθώς και αφαίρεση στοιχείων κυκλοφορίας για δύο μήνες.
Το μεικτό κλιμάκιο βεβαίωσε ακόμα παραβάσεις σε πέντε επαγγελματικά οχήματα Φ.Δ.Χ επιβάλλοντας συνολικά πρόστιμο 7.500 ευρώ.
Τέλος, όπως υπογραμμίζει το Σωματείο, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν χωρίς εξαιρέσεις με στόχο την «οριστική πάταξη του φαινομένου της παράνομης μεταφοράς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας