Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Πιστοποίηση της Ορφεύς Βεϊνόγλου ως «Εγκεκριμένος Οικονομικός Φορέας»

Η Ορφεύς Βεϊνόγλου πιστοποιήθηκε, από την αρμόδια υπηρεσία ΕΛΥΤ του Υπουργείου Οικονομικών και τη Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων, ως Εγκεκριμένος Οικονομικός Φορέας (Authorised Economic Operator - AEO) στην κατηγορία «Τελωνειακές Απλουστεύσεις / Ασφάλεια και Προστασία».
Το πιστοποιητικό ΑΕΟ χορηγείται σε επιχειρήσεις και φορείς που έχουν έδρα στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα, μετά από έλεγχο της χρηματοπιστωτικής τους φερεγγυότητας, της συμμόρφωσης με την τελωνειακή και οικονομική νομοθεσία, αλλά και της τήρησης των Κοινοτικών Κανονισμών που σχετίζονται με την Ασφάλεια και την Προστασία.
Με την απόκτηση της πιστοποίησης ΑΕΟ, η ΟΡΦΕΥΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ επωφελείται από απλουστεύσεις που προβλέπονται στην τελωνειακή νομοθεσία για συναλλαγές εντός της Κοινότητας και από απλοποιημένες διαδικασίες εκτελωνισμού, ενώ θα είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ακόμα καλύτερες υπηρεσίες. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:
-Λιγότερους φυσικούς ελέγχους.
-Λιγότερους ελέγχους στα έγγραφα που συνοδεύουν τις μεταφορές.
-Προτεραιότητα σε ελέγχους που σχετίζονται με την ασφάλεια.
-Μείωση στην ποσότητα δεδομένων που απαιτούνται για τη διαλογή που σχετίζεται με την ασφάλεια.
-Επίσημες ειδοποιήσεις για τυχόν απαιτούμενους ελέγχους εισόδου, προτού φτάσουν οι αποστολές / μεταφορές στα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
«Καθώς οι διεθνείς αγορές γίνονται όλο και πιο ανταγωνιστικές, αναζητούμε διαρκώς νέους τρόπους για να βελτιώνουμε την εμπειρία των πελατών μας.
Η πιστοποίηση ΑΕΟ υπογραμμίζει πως διαθέτουμε τα υψηλά επίπεδα αξιοπιστίας και φερεγγυότητας που απαιτούνται για τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές. Είναι μια αναγνώριση για τον Όμιλο Βεϊνόγλου και τους ανθρώπους μας - και θα μας βοηθήσει να αναπτύξουμε περαιτέρω τη δυναμική μας στην Ευρώπη, αλλά και να προσφέρουμε ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας», δήλωσε ο κος Ορφέας Μοσχόπουλος-Βεινόγλου, Πρόεδρος Δ.Σ. & Δ./νων Σύμβουλος της εταιρείας.
Η πιστοποίηση Authorised Economic Operator - AEO έχει ισχύ σε όλες τις χώρες της Κοινότητας, προσφέροντας στην ΟΡΦΕΥΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ Α.Ε το προνόμιο των απλουστεύσεων και ειδικών ωφελημάτων στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας